Γονείς για τέταρτη φορά ο Ρίκι Μάρτιν με τον σύζυγό του - Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Γονείς για τέταρτη φορά ο Ρίκι Μάρτιν με τον σύζυγό του - Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram Facebook Twitter
2

Γονείς για τέταρτη φορά έγιναν ο Ρίκι Μάρτιν με τον 35χρονο σύζυγό του, Jwan Yosef. 

Ο 47χρονος τραγουδιστής ανακοίνωσε πως ήρθε στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους, που είναι αγόρι και τον ονόμασαν Renn.

«Γεννήθηκε ο γιος μας Renn Martin-Yosef», έγραψε στα ισπανικά ο Ρίκι Μάρτιν στην φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media και τον δείχνει μαζί με τον σύζυγό του, να κρατούν το νεογέννητο παιδί στην αγκαλιά τους. Την ίδια φωτογραφία δημοσίευσε και ο Yosef στον δικό του λογαριασμό, σχολιάζοντας: «Το μικρό μας αγοράκι είναι εδώ».

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε επίσης την φωτογραφία στα Instagram Stories του, με την ίδια λεζάντα, προσθέτοντας το «#4» μαζί με διάφορα emoji.

View this post on Instagram

Nuestro hijo Renn Martin-Yosef ha nacido. #elbebéhanacido

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on


Ο νεογέννητος γιος του ζευγαριού γεννήθηκε επίσης μέσω παρένθετης μητέρας, όπως και τα άλλα τρία παιδιά τους τα δίδυμα Matteo και Valentino που είναι 11 ετών και η 10 μηνών Lucia.

Ο Ρίκι Μάρτιν, που παντρεύτηκε με τον Yosef το 2017, ανακοίνωσε πως περιμένουν το τέταρτο παιδί τους στη διάρκεια στην εκδήλωση της Human Right Watch, όπου τιμήθηκε με ειδικό βραβείο για τις μάχες που έχει δώσει για τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας.

«Και παρεμπιπτόντως, πρέπει να ανακοινώσω ότι εγκυμονούμε, περιμένουμε παιδί. Λατρεύω τις μεγάλες οικογένειες», είχε πει τότε ο τραγουδιστής.

View this post on Instagram

Human rights, human rights and more human right. SIMPLE! @humanrightscampaign . 📸:@paulmorigi

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

View this post on Instagram

La luz de mis ojos #Lucia

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το παιδί δέν "ήρθε" στον κόσμο, κάποιος το έφερε, το γέννησε, κάποιος το κυοφόρησε για 9 μήνες, το κράτησε, το φύλαξε, το προστάτευσε, το φρόντισε. Δέν έχει πρόσωπο, ταυτότητα, φωνή αυτός ο συνάνθρωπος μας, δέν του αξίζει κάποια μνεία, είναι απλά ένας διεκπεραιωτής, εντολοδόχος, ¨πελάτης¨, επωαστής, συμβαλλόμενο μέρος σε κάποια δικηγορική πράξη...η σχέση του με το παιδί είναι καθαρά χρηματική, απρόσωπη, αποστασιοποιημένη, ψυχρή, είναι άραγε γι αυτόν (αυτήν !) το προιόν μιάς τυπικής χρηματικής διαδικασίας, δέν το νοιώθει άραγε σαν ένα τμήμα της, μέρος της, κομμάτι της...άραγε το είδε ποτέ, το άγγιξε, την άφησαν να το αγγίξει, να το αποχαιρετήσει, να ακούσει το κλάμα του...Και αυτό άραγε, την είδε ποτέ ; Του δόθηκε η ευκαιρία ; Την άκουγε τόσον καιρό, την αισθάνονταν, την άγγιζε, ήταν όλος ο κόσμος του, όλο το σύμπαν του, ότι έτρωγε, ότι έπινε, ότι ανέπνεε περνούσε μέσα του, τον έτρεφε, τον συντηρούσε, τον μεγάλωνε. Τα συναισθήματά της πότιζαν κι αυτόν, η ζέστη της χυνόταν μέσα του, η χαρά της, ο ύπνος της την τύλιγε μαζί του, η αρρώστια το ίδιο, το άγχος, η δίψα, η νοσταλγία (γιατί όχι ;)Εννιά μήνες μαζί, συντροφιά, εννιά μήνες σφιχταγγαλιασμένος μ'έναν συνάνθρωπό σου στην πιό βαθειά, σημαντική, ανιδιοτελή σχέση που μπορούν να μοιραστούν δυό ανθρώπινα όντα και να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αισθανθείς κάποιου είδους δεσμό, να σου απαγορεύεται ακόμα και ηθικά (όχι μόνο νομικά) η υπαναχώρηση, ο δισταγμός, οι τύψεις.
Να σαι καλά με συγκίνησες με το σχόλιο σου! Πρέπει να γράψεις άρλεκιν! Μια ερώτηση μονάχα. Θα το έπαιζες πάλι Ξανθόπουλος αν ήταν ένα ετερόφυλο ζευγάρι που δεν μπορεί να κάνει παιδιά ή θα έδειχνες άλλη ανεκτικότητα;