Golden Buzzer για την Σούζαν Μπόιλ - Άφησε άφωνο το κοινό, ξανά

Golden Buzzer για την Σούζαν Μπόιλ - Άφησε άφωνο το κοινό, ξανά Facebook Twitter
0

Η Σούζαν Μπόιλ μπορεί ν' ανέτειλε μέσα από το τάλεντ σόου Britain's Got Talent αλλά η πρόσφατη εμφάνισή της στην αμερικάνικη εκδοχή του άφησε πολλά στόματα ανοιχτά.

Η ταλαντούχα 57χρονη από την Σκωτία, ερμήνευσε το Wild Horses των Rolling Stones στο America's Got Talent και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Δευτέρας «The Champions on Monday night».

Η Μπόιλ κατάφερε να πάρει την υψηλότερη διάκριση του σόου όταν η κριτής Mel B πάτησε το «χρυσό κουμπί» που κατέταξε την διαγωνιζόμενη απευθείας στους τελικούς διαγωνιζόμενους.


Το άλλοτε μέλος των Spice Girls και κριτής του σόου, χαρακτήρισε την φωνή της Μπόιλ, «αγγελική».

«Είναι απόλυτη τιμή και χαρά να κάθομαι εδώ και ν απολαμβάνω την αγγελική σου φωνή» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «θέλω να είμαι η γυναίκα που θα σου δώσει αυτό που πραγματικά αξίζεις», λίγο πριν πατήσει το χρυσό κουμπί.

Η 57χρονη Μπόιλ, είχε τερματίσει δεύτερη στην βρετανική έκδοση του τηλεοπτικού σόου ταλέντων με τον Σάιμον Κάουελ. Η πρώτη της οντισιόν, ένα οπερατικό απόσπασμα από τους «Άθλιους» είχε αφήσει κοινό και κριτές με το στόμα ανοιχτό.

Από τότε η Σκωτσέζα τραγουδίστρια έχει πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια άλμπουμ και έχει προταθεί δύο φορές για βραβείο Grammy.

 



Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM