Golden Buzzer για την Σούζαν Μπόιλ - Άφησε άφωνο το κοινό, ξανά

Golden Buzzer για την Σούζαν Μπόιλ - Άφησε άφωνο το κοινό, ξανά Facebook Twitter
0

Η Σούζαν Μπόιλ μπορεί ν' ανέτειλε μέσα από το τάλεντ σόου Britain's Got Talent αλλά η πρόσφατη εμφάνισή της στην αμερικάνικη εκδοχή του άφησε πολλά στόματα ανοιχτά.

Η ταλαντούχα 57χρονη από την Σκωτία, ερμήνευσε το Wild Horses των Rolling Stones στο America's Got Talent και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Δευτέρας «The Champions on Monday night».

Η Μπόιλ κατάφερε να πάρει την υψηλότερη διάκριση του σόου όταν η κριτής Mel B πάτησε το «χρυσό κουμπί» που κατέταξε την διαγωνιζόμενη απευθείας στους τελικούς διαγωνιζόμενους.


Το άλλοτε μέλος των Spice Girls και κριτής του σόου, χαρακτήρισε την φωνή της Μπόιλ, «αγγελική».

«Είναι απόλυτη τιμή και χαρά να κάθομαι εδώ και ν απολαμβάνω την αγγελική σου φωνή» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «θέλω να είμαι η γυναίκα που θα σου δώσει αυτό που πραγματικά αξίζεις», λίγο πριν πατήσει το χρυσό κουμπί.

Η 57χρονη Μπόιλ, είχε τερματίσει δεύτερη στην βρετανική έκδοση του τηλεοπτικού σόου ταλέντων με τον Σάιμον Κάουελ. Η πρώτη της οντισιόν, ένα οπερατικό απόσπασμα από τους «Άθλιους» είχε αφήσει κοινό και κριτές με το στόμα ανοιχτό.

Από τότε η Σκωτσέζα τραγουδίστρια έχει πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια άλμπουμ και έχει προταθεί δύο φορές για βραβείο Grammy.

 



Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

«Αισθάνομαι εξαιρετική τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για την απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για την τέταρτη ανανέωση της θητείας μου έως το 2029», αναφέρει σε δήλωσή του, ο Γιώργος Κουμεντάκης
THE LIFO TEAM
Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Πολιτισμός / Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο, τη μόδα και τη φιλοζωική δράση, ενώ παρά τις προσωπικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις, παραμένει μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του 20ού αιώνα
THE LIFO TEAM