Golden Buzzer για την Σούζαν Μπόιλ - Άφησε άφωνο το κοινό, ξανά

Golden Buzzer για την Σούζαν Μπόιλ - Άφησε άφωνο το κοινό, ξανά Facebook Twitter
0

Η Σούζαν Μπόιλ μπορεί ν' ανέτειλε μέσα από το τάλεντ σόου Britain's Got Talent αλλά η πρόσφατη εμφάνισή της στην αμερικάνικη εκδοχή του άφησε πολλά στόματα ανοιχτά.

Η ταλαντούχα 57χρονη από την Σκωτία, ερμήνευσε το Wild Horses των Rolling Stones στο America's Got Talent και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Δευτέρας «The Champions on Monday night».

Η Μπόιλ κατάφερε να πάρει την υψηλότερη διάκριση του σόου όταν η κριτής Mel B πάτησε το «χρυσό κουμπί» που κατέταξε την διαγωνιζόμενη απευθείας στους τελικούς διαγωνιζόμενους.


Το άλλοτε μέλος των Spice Girls και κριτής του σόου, χαρακτήρισε την φωνή της Μπόιλ, «αγγελική».

«Είναι απόλυτη τιμή και χαρά να κάθομαι εδώ και ν απολαμβάνω την αγγελική σου φωνή» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «θέλω να είμαι η γυναίκα που θα σου δώσει αυτό που πραγματικά αξίζεις», λίγο πριν πατήσει το χρυσό κουμπί.

Η 57χρονη Μπόιλ, είχε τερματίσει δεύτερη στην βρετανική έκδοση του τηλεοπτικού σόου ταλέντων με τον Σάιμον Κάουελ. Η πρώτη της οντισιόν, ένα οπερατικό απόσπασμα από τους «Άθλιους» είχε αφήσει κοινό και κριτές με το στόμα ανοιχτό.

Από τότε η Σκωτσέζα τραγουδίστρια έχει πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια άλμπουμ και έχει προταθεί δύο φορές για βραβείο Grammy.

 



Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM
10.000 συγγραφεις κυκλοφορησαν ενα αδειο βιβλιο διαμαρτυρομενοι για την AI

Πολιτισμός / 10.000 συγγραφείς κυκλοφόρησαν ένα άδειο βιβλίο διαμαρτυρόμενοι για την ΑΙ

Το Don’t Steal This Book, ένα «άδειο» βιβλίο με τα ονόματα περισσότερων από 10.000 συγγραφέων, κυκλοφόρησε ως διαμαρτυρία για τη χρήση έργων από εταιρείες AI χωρίς άδεια. Η κίνηση έρχεται τη στιγμή που το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει αλλαγές στο καθεστώς των πνευματικών δικαιωμάτων.
THE LIFO TEAM