Γιατί η Πάμελα Άντερσον στέκεται στο πλευρό των ανδρών που κατηγορούνται αδίκως για βιασμούς

Γιατί η Πάμελα Άντερσον στέκεται στο πλευρό των ανδρών που κατηγορούνται αδίκως για βιασμούς Facebook Twitter
H Πάμελα Άντερσον κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο όπου βρίσκεται ο Ασάνζ
0

Στο πλευρό των ανδρών που έχουν κατηγορηθεί αδίκως, στέκεται η ηθοποιός Πάμελα Άντερσον.

Η εκρηκτική σταρ του Χόλιγουντ υποστηρίζει ότι πηγή έμπνευσης για τη στάση της αυτή, είναι η φιλία της με τον Τζούλιαν Ασάνζ, αν και η ίδια είχε δηλώσει το 2014 ότι έχει βιαστεί πολλές φορές και έχει αγωνιστεί για τα δικαιώματα των θυμάτων βιασμού.


Σε συνέντευξή της στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο RT, η Άντερσον είπε ότι η Σουηδία, όπου ο ιδρυτής των WikiLeaks κατηγορείται για το βιασμό μίας γυναίκας «έχει αυτήν την προοδευτική νομοθεσία κατά των σεξουαλικών εγκλημάτων, ή όπως αλλιώς θέλετε να το αποκαλείτε. Είναι όμως, τόσο προοδευτική, που είναι σχεδόν παραλυτική».


«Θέλω πραγματικά να αγωνιστώ για τους άνδρες που έχουν πέσει θύματα και κατηγορούνται για βιασμό, όταν δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα», δήλωσε η Άντερσον.


Όπως ανέφερε, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «The Post», η 49χρονη τους τελευταίους τρεις μήνες, έχει επισκεφτεί τον Ασάνζ τέσσερις φορές, στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο, όπου έχει καταφύγει εδώ και τέσσερα χρόνια, για να παρακάμψει τη δίωξη από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν στην Σουηδία. Ο Ασάνζ κατηγορείται ότι έχει βιάσει μία γυναίκα στη Σουηδία, ενώ έχει επιτεθεί σε ακόμη μία, κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.


«Όλοι οι άνθρωποι θεωρούμε ότι οι γυναίκες και τα παιδιά είναι πρώτα απ' όλα, το οποίο είναι σημαντικό φυσικά, αλλά υπάρχουν και πολλοί άνδρες που βρίσκονται σε μία ευάλωτη κατάσταση και είναι ο πολιτικός εκφοβισμός», είπε η ηθοποιός.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM