«Γεια σας στην Ελλάδα»: Τα ελληνικά της Ρίτα Γουίλσον και τα πους-απς του Τομ Χανκς στο κόκκινο χαλί

«Γεια σας στην Ελλάδα»: Τα ελληνικά της Ρίτα Γουίλσον και τα πους-απς του Τομ Χανκς στο κόκκινο χαλί Facebook Twitter
0

Ο Τομ Χανκς με την Ρίτα Γουίλσον μονοπώλησαν τις κάμερες στην χθεσινή τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ, με όσα είπαν αλλά και όσα έκαναν.

Ο 63χρονος ηθοποιός, που ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου με την ταινία «A Beautiful Day in the Neighborhood» πήγε στην τελετή απονομής συνοδευόμενος από την σύζυγό του, κάτι που κάνουν παραδοσιακά από το 1987. 

Ο Τομ Χανκς εμφανίστηκε με καλή διάθεση και σε τέλεια φυσική κατάσταση, όπως απέδειξε εμπράκτως, κάνοντας μερικά πους-απς στο κόκκινο χαλί. Παρά το επίσημο κοστούμι του, ο διάσημος ηθοποιός δεν δίστασε να πέσει κάτω όταν είδε έναν αξιωματικό του αμερικανικού στρατού, τον οποίο «προκάλεσε» σε γυμναστικές ασκήσεις.

 

Πρωταγωνιστικό ρόλο μπροστά στις κάμερες είχε όμως και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, που δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει για ακόμη μια φορά δημοσίως την αγάπη της για την Ελλάδα, χαιρετώντας στην γλώσσα μας.

Μια δημοσιογράφος του «Ε», ρώτησε τον Τομ Χανκς πώς νιώθει για την φετινή του υποψηφιότητα. «Πάντα είναι απίστευτη τιμή. Οι υπόλοιποι κύριοι είναι όλοι τους θεοί αναφορικά με την κατηγορία. Είναι μια σπουδαία βραδιά για την οικογένεια. Νομίζω πως έχει σημασία να πω ότι πρόκειται για μια υπέροχη, προσωπική στιγμή, απλώς το να βρίσκομαι εδώ, που προβάλλεται σε περίπου επτά δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως», είπε ο ηθοποιός. 

Σε εκείνο το σημείο, η Ρίτα Γουίλσον τον διέκοψε φωνάζοντας χαμογελαστή προς την κάμερα στα ελληνικά: «Γεια σας στην Ελλάδα».

Μιλώντας στην κάμερα του ABC, το ζευγάρι μοιράστηκε επίσης μερικές στιγμές από παλαιότερες τελετές απονομής, με τον Τομ Χανκς να αστειεύεται πως υπάρχει «δωμάτιο ψυχοθεραπείας» για όλους όσοι δεν φεύγουν με βραβείο Όσκαρ για το σπίτι τους. 

«Έχουν μερικούς σκύλους που μπορείς να αγκαλιάσεις και κάποια μαξιλάρια για να πετάξεις. Και βασικά εκεί μέσα τα μεγάλα ονόματα είναι πολύ εντυπωσιακά. Είχα την ευκαιρία να κάνω παρέα με τους πάντες, από τον Τζο Πέσι, μέχρι δεν ξέρω, την Έλεν Μίρεν. Οπότε θα έχει και εκεί καλό πάρτι», είπα χαρακτηριστικά.

Η Ρίτα Γουίλσον είχε ξεκινήσει το throwback από προηγούμενες τελετές, πολύ πριν την χθεσινή απονομή, δημοσιεύοντας στο Instagram, νωρίτερα την Κυριακή, φωτογραφίες από παλιότερες βραδιές Όσκαρ, ανάμεσά τους μία από το πάρτι του Έλτον Τζον μετά το πρώτο βραβείο του Τομ Χανκς το 1993 για την ταινία «Philadelphia» αλλά και μια από τα παρασκήνια, μετά το Όσκαρ για το «Forrest Gump» την ακριβώς επόμενη χρονιά.

«Μόνο δυο ηθοποιοί στην ιστορία έχουν κερδίσει Όσκαρ το ένα μετά το άλλο», έγραψε η Ρίτα Γουίλσον, που πόσταρε επίσης φωτογραφίες του Στίβεν Σπίλμπεργκ όταν πήρε δυο Όσκαρ για το «Schindler's List» το 1994. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@theacademy #oscars through the years. 1: @eltonjohn party after @tomhanks won his first Oscar for Philadelphia, as did @Springsteen. I’m wearing @realmrvalentino earlier that night I stepped on my dress and tore the entire front of the chiffon. The seamstresses backstage sewed me back together. Thank you! That’s @officialrumbledoll #kateCapshaw #stevenspielberg who won for Schindlers List. 2. Backstage after Tom won his Oscar for Forrest Gump. Only two actors in history have won back to back Oscars. Spencer Tracy and Tom. 3. This dress by #vickytiel an American designer who lived in Paris and swore that any woman wearing one of her dresses would get a marriage proposal. She was favored by #Elizabeth Taylor. Hey , worked for her. She was married 8 times? 4. And 5. #giorgioarmani Detail for days and so comfortable. @wandamcdaniel really put the red in red carpet 6. @versace @donatella_versace this dress was so comfortable and so beautifully made. Can’t wait to show you my gown for tonight!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Διεθνή / Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Ο Ryan Gosling είπε ότι στα γυρίσματα του Project Hail Mary ένιωσε τόσο μόνος, ώστε οι σκηνοθέτες Phil Lord και Christopher Miller τού έφτιαξαν μια «mop friend» με το όνομα Moppy Ringwald, η οποία εμφανίζεται τελικά και για λίγο στην ταινία.
THE LIFO TEAM
Το πορτρέτο της Lily Allen από το West End Girl μπήκε στην National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Το πορτρέτο της Lily Allen από το West End Girl μπήκε στην National Portrait Gallery

Το πορτρέτο της Lily Allen από τη Nieves Gonzalez, που χρησιμοποιήθηκε ως εξώφυλλο του West End Girl, εκτίθεται πλέον στη National Portrait Gallery του Λονδίνου για έναν χρόνο, σηματοδοτώντας και την πρώτη παρουσία της ζωγράφου σε μεγάλο βρετανικό δημόσιο ίδρυμα
THE LIFO TEAM
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟΙ ΝΑΥΑΓΙΑ

Πολιτισμός / Ιδρύονται δύο νέοι επισκέψιμοι ενάλιοι αρχαιολογικοί χώροι στους Φούρνους Κορσεών - Αυτά τα ναυάγια εντάσσονται

Το υπουργείο Πολιτισμού έχει θέσει στις προτεραιότητές του «την προστασία, την ανάδειξη και την αξιοποίηση της ενάλιας πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας μας»
THE LIFO TEAM
ΒΑΙΑΝΑ LIVE ACTION ΠΡΩΤΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΕΙΛΕΡ

Πολιτισμός / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι

Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι
THE LIFO TEAM
Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Πολιτισμός / Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Με αφορμή τέσσερις νέες σκηνικές εκδοχές της μόνο στη Νέα Υόρκη μέσα στο 2026, η Αντιγόνη επιστρέφει ξανά στο τώρα ως το έργο που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο τι συμβαίνει όταν η εξουσία χάνει το όριό της και ο κόσμος βγαίνει από τη θέση του.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ