The Flash: Το νέο τρέιλερ έχει δύο Batman- Και τον Μάικλ Κίτον και τον Μπεν Άφλεκ

The Flash: Το νέο τρέιλερ έχει δύο Μπάτμαν- Και τον Μάικλ Κίτον και τον Μπεν Άφλεκ Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Η ταινία The Flash έχει δύο Batman, όπως φαίνεται στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες από τη Warner Bros.

Μάικλ Κίτον και Μπεν Άφλεκ, παλιοί γνώριμοι του ρόλου, εμφανίζονται στο νέο τρέιλερ του The Flash υποδυόμενοι και οι δύο τον ίδιο ρόλο.

Ο Μάικλ Κίτον επιστρέφει στον ρόλο του Batman, μετά από 30 και πλέον χρόνια. Το 1990 είχε πρωταγωνιστήσει στο Batman και δύο χρόνια αργότερα στο Batman Returns του 1992.

Το νέο τρέιλερ ανοίγει σε μια λήψη του Wayne Manor και μια σειρά από vintage κοστούμια του Batman. Στη συνέχει εμφανίζεται ο Μάικλ Κίτον που υποδύεται τον Μπρους Γουέιν για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια. «Έχασα τους γονείς μου», λέει ο Γουέιν στον Μπάρι Άλεν- δηλαδή τον Flash- που υποδύεται ο Έζρα Μίλερ.

«Αυτός ο πόνος με έκανε αυτό που είμαι. Πέρασα μια ζωή προσπαθώντας να διορθώσω τα λάθη του παρελθόντος, λες και η καταπολέμηση των εγκλημάτων θα έφερνε πίσω τους γονείς μου».

Στο τρέιλερ εμφανίζεται επίσης ο Μπεν Άφλεκ ως άλλος Batman από το timeline του Άλεν, καθώς και η Σάσα Κέιλ ως Supergirl και ο Μάικλ Σάνον ως General Zod. 

Τo νέο τρέιλερ της ταινίας The Flash έκανε πρεμιέρα στο CinemaCon ενόψει της κινηματογραφικής του κυκλοφορίας στις 16 Ιουνίου.

Ο Μπεν Άφλεκ επιβεβαίωσε επίσης ότι η εμφάνισή του στο The Flash ως Batman/Wayne θα είναι η τελευταία του.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΟΠΕΡΑ ΜΠΑΛΕΤΟ

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Η «απάντηση» στον Σαλαμέ για τις δηλώσεις του σχετικά με την όπερα και το μπαλέτο

Ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως κανείς δεν ενδιαφέρεται πλέον για την όπερα και το μπαλέτο και δεν θα ήθελε να εργαστεί σε κανέναν από τους δύο χώρους
THE LIFO TEAM
Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Αγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του

Πολιτισμός / Ο μύθος του Μιχαήλ Άγγελου συνεχίζει να μεγαλώνει, 550 χρόνια μετά

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Άγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του, σε μια συγκυρία που δείχνει πως ο μύθος του συνεχίζει να μεγαλώνει μαζί με τις διεκδικήσεις γύρω από το όνομά του
THE LIFO TEAM
Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Πολιτισμός / Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο υπουργών, θέματα που αφορούν την πολιτική της ΕΕ στον τομέα του Πολιτισμού, μεταξύ άλλων ως προς το Ταμείο Συνοχής και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
THE LIFO TEAM
Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Πολιτισμός / Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Το Paddington και το Into the Woods προηγούνται στις φετινές υποψηφιότητες των Olivier Awards, σε μια λίστα που φέρνει δίπλα δίπλα το λαϊκό θέαμα, το θεατρικό κύρος και μεγάλα ονόματα όπως η Cate Blanchett, ο Tom Hiddleston και ο Bryan Cranston.
THE LIFO TEAM