«Φιλαράκια»: Τα γυρίσματα για το reunion θα γίνουν τον Μάρτιο, λέει ο Μάθιου Πέρι

«Φιλαράκια»: Τα γυρίσματα για το reunion θα γίνουν τον Μάρτιο, λέει ο Μάθιου Πέρι Facebook Twitter
EPA
0

Τα γυρίσματα για το reunion που θα κάνουν τα «Φιλαράκια» αναμένεται τελικά να γίνουν τον Μάρτιο, σύμφωνα με τον Μάθιου Πέρι.

Τα σχέδια για την πολυαναμενόμενη επανένωση του αγαπημένου καστ μπήκαν στον «πάγο» εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. «Το reunion του "Friends" προγραμματίζεται εκ νέου για τις αρχές Μαρτίου. Φαίνεται πως έρχεται γεμάτη χρονιά. Και έτσι μου αρέσει!», έγραψε στο Twitter ο «Τσάντλερ» της διάσημης παρέας.


Το αρχικό πλάνο προέβλεπε ότι το ειδικό επεισόδιο, χωρίς σενάριο, θα προβάλλονταν από την υπηρεσία streaming του HBO Max τον Μάιο του 2020. Όμως, τα γυρίσματα αναβλήθηκαν επανειλημμένα, εξαιτίας της πανδημίας.

Τα σχετικά σχέδια είναι σε φάση οριστικοποίησης, αλλά ο στόχος είναι τα γυρίσματα να γίνουν στο πρώτο μέρος του 2021, δήλωσε πηγή κοντά στην παραγωγή, που επικαλείται το Reuters. Το ΗΒΟ Μax είχε εκφράσει ελπίδες για γυρίσματα σε στούντιο με «ζωντανό» κοινό.

Έχουν περάσει 16 χρόνια από τους τίτλους τέλους στα «Φιλαράκια» και τις περιπέτειες των Τζένιφερ Άνιστον, Λίζα Κούντροου, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλανκ και Μάθιου Πέρι, οι οποίες κράτησαν 10 χρόνια. Η σειρά παραμένει μία από τις πιο δημοφιλείς στις επαναλήψεις.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

Πολιτισμός / H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

8 κυκλοφορίες προστίθενται στο πρόγραμμα των κινηματογράφων, ανάμεσά τους το spin-off του Τζον Γουίκ, μια ακόμα tour de force εμφάνιση του Νίκολας Κέιτζ και ένα crowdpleaser με τον Στιβ Κούγκαν που δύσκολα θα αφήσει μάτι στεγνό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Πολιτισμός / Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Η αρχική ταινία 28 Days Later, με πρωταγωνιστή τον Μέρφι, θεωρείται σταθμός στον σύγχρονο κινηματογράφο τρόμου, τόσο για την αισθητική της όσο και για την ανατροπή της παραδοσιακής εικόνας του ζόμπι
LIFO NEWSROOM
Εικονγραφημένο προφυλακτικό 200 ετών εκτίθεται στο Rijksmuseum

Πολιτισμός / Μουσείο θα εκθέσει προφυλακτικό 200 ετών, πιθανότατα φτιαγμένο από έντερο προβάτου

Φτιάχτηκε από σκωληκοειδή απόφυση προβάτου και αναπαριστά μια ημίγυμνη καλόγρια με τρεις άνδρες - Πιστεύεται, ότι ανήκει σε αριστοκρατικό οίκο ανοχής του Παρισιού γύρω στο 1830
LIFO NEWSROOM
Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή πάνω από 160 σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, εκδοτών, μεταφραστών, ακαδημαϊκών και καλλιτεχνών, πάνελ γύρω από επίκαιρους θεματικούς άξονες, τόσο από το πεδίο της λογοτεχνίας όσο και από το πεδίο της κοινωνίας, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων, το 4ο ΦΒΧ επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης aπό τις 25 έως και τις 29 Ιουνίου 2025.
LIFO NEWSROOM
Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Πολιτισμός / Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Στα εγκαίνια, η μουσική ομάδα «Encardia» παρουσίασε τραγούδια και χορούς από τις ελληνόφωνες περιοχές του Ιταλικού Νότου, με μουσικό περίπατο μέχρι το Ιερό της Αφροδίτης και του Έρωτα
LIFO NEWSROOM
Οι σήραγγες του Λονδίνου που ενέπνευσαν τον δημιουργό του James Bond θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Πολιτισμός / Οι σήραγγες του Τζέιμς Μποντ θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Το σύμπλεγμα που χτίστηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και ενέπνευσε τον Ίαν Φλέμινγκ, θα περιλαμβάνει στρατιωτικό εξοπλισμό, διαδραστικές εκθέσεις και ένα μπαρ 30 μέτρα κάτω από τη γη.
LIFO NEWSROOM