Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Διαγωνισμός ταινιών για την οπαδική βία - Με αφορμή τη δολοφονία Καμπανού

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Διαγωνισμός ταινιών για την οπαδική βία - Με αφορμή τη δολοφονία Καμπανού Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Με αφορμή τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, τον Φεβρουάριο του 2022, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης διοργανώνει διαγωνισμό μονόλεπτων ταινιών για την οπαδική βία. 

Πέντε από τις ταινίες θα επιλεγούν από κριτική επιτροπή και θα βραβευθούν σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στη διάρκεια του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (3-13 Νοεμβρίου 2022). 

Οι προϋποθέσεις

Ο διαγωνισμός αφορά άτομα ηλικίας από 18 έως 30 χρόνων - γεννημένα δηλαδή από 1 Ιανουαρίου 1992 έως 31 Δεκεμβρίου 2004. 

Οι ταινίες μπορούν να είναι είτε στην ελληνική, είτε στην αγγλική γλώσσα, ενώ κάθε μία από τις βραβευμένες ταινίες θα λάβει χρηματικό έπαθλο ύψους 1.000 ευρώ.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να καταθέσουν οπτικοακουστικά βίντεο σε οποιαδήποτε ψηφιακή μορφή (γυρισμένα με κάμερα, με κινητό τηλέφωνο ή με οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό μέσο), ή μπορούν να επιλέξουν άλλη μορφή οπτικοακουστικής αφήγησης (animation κ.ά).

Οι αιτήσεις κατατίθενται μέσω της ιστοσελίδας του Φεστιβάλ
 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ THE WEEK 783

Πολιτισμός / 18 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι' αυτή την εβδομάδα (22-28/9/2023)

Οι Villagers of Ioannina City ανηφορίζουν στον Λυκαβηττό, η μεγάλη αναδρομική έκθεση έργων του Γιώργου Χατζημιχάλη ανοίγει τις πόρτες της και το πρώτο Αγοραφοβικό Φεστιβάλ καταφθάνει στην Αθήνα.
ΙΩΝΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ