The Fall Guy: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Ράιαν Γκόσλινγκ

The Fall Guy: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Ράιαν Γκόσλινγκ Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ επιδεικνύουν τις ικανότητές τους ως action-heroes στην ταινία «The Fall Guy».

Το τρέιλερ της κωμωδίας δράσης μόλις κυκλοφόρησε. Η ταινία με τον Ράιαν Γκόσλινγκ βασίζεται στην ομώνυμη σειρά του CBS της δεκαετίας του 1980. Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, η ταινία αφηγείται την ιστορία του κασκαντέρ του Χόλιγουντ, Κολτ Σίβερς (που υποδύεται ο Ράιαν Γκόσλινγκ).

Ο David Leitch, ο σκηνοθέτης πίσω από το Atomic Blonde και το Deadpool 2, υπογράφει τη σκηνοθεσία της ταινίας ενώ όπως αποκάλυψε το Vanity Fair, ο ίδιος ο σκηνοθέτης έβαλε την προσωπική του εμπειρία καθώς έχει υπάρξει κασκαντέρ όταν ντούμπλαρε τον Ματ Ντέιμον στο The Bourne Ultimatum, τον Μπραντ Πιτ στο Fight Club και πολλούς άλλους.

«Προφανώς στον σύγχρονο κινηματογράφο έχουμε τη χρήση του CGI και το χρησιμοποιούμε ελεύθερα», είπε ο σκηνοθέτης. Το πρώτο τρέιλερ του Fall Guy προσφέρει μερικά από αυτά τα ακροβατικά που αψηφούν τον θάνατο.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου του 2024.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Πολιτισμός / Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Σήμερα, Σάββατο 25 Οκτωβρίου, η Αθήνα αποχαιρετά τον Διονύση Σαββόπουλο δημοσία δαπάνη στη Μητρόπολη Αθηνών. Παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα εκφωνήσει επικήδειο, ενώ πλήθος κόσμου αναμένεται στο λαϊκό προσκύνημα από το πρωί
LIFO NEWSROOM