Εξελίξεις στην υπόθεση της Sinead O'Connor - Ανακοίνωση για την υγεία της μετά το ανησυχητικό βίντεο

Εξελίξεις στην υπόθεση της Sinead O'Connor - Ανακοίνωση για την υγεία της μετά το ανησυχητικό βίντεο Facebook Twitter
0

Η Sinead O'Connor λαμβάνει νοσοκομειακή περίθαλψη μετά την ανάρτηση του βίντεο το οποίο προκάλεσε μεγάλη ανησυχία για την ασφάλειά της και την ζωή της.

Σύμφωνα με την Daily Mail κάποιοι θαυμαστές της τραγουδίστριας έσπευσαν στο μοτέλ του Νιου Τζέρσεϊ, προσφέροντας βοήθεια και αναζήτησαν την οικογένεια της O'Connor.


Πλέον η τραγουδίστρια φαίνεται πως βρίσκεται σε νοσοκομείο στο Νιου Τζέρσεϊ και ένας φίλος ενημέρωσε μέσω της σελίδας της πως είναι «περιτριγυρισμένη από αγάπη και λαμβάνει την καλύτερη δυνατή περίθαλψη».

Οι δυσκολίες της τραγουδίστριας δεν έγιναν πρόσφατα γνωστές καθώς τα τελευταία χρόνια έχει απασχολήσει συχνά τα μίντια με την ψυχική της υγεία.


Η O'Connor δημοσίευσε το κλιπ στο Facebook την περασμένη εβδομάδα, αποκαλύπτοντας ότι είναι μόνη της στο μοτέλ Travelodge και δήλωσε με δάκρυα στα μάτια πως αγωνίζεται να μείνει ζωντανή κάθε μέρα.


Κάποιοι φανς έσπευσαν στο μοτέλ την Τρίτη, αλλά η O'Connor είχε αφήσει το αυτοκίνητό της και είχε ήδη φύγει. Η τοπική αστυνομία δήλωσε ότι είχε κάνει έλεγχο και τελικά φαίνεται πως εντοπίστηκε.


«Γεια σε όλους, γράφω εκ μέρους της Sinead, για να γνωστοποιήσω σε όλους όσους την αγαπούν ότι είναι ασφαλής και δεν έχει τάσεις αυτοκτονίας. Περιβάλλεται από αγάπη και λαμβάνει την καλύτερη δυνατή περίθαλψη. Ζήτησε να δημοσιευθεί αυτό το μήνυμα γνωρίζοντας ότι ανησυχείτε γι 'αυτήν. Δεν θα απαντήσω σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, οπότε παρακαλώ δείξτε κατανόηση. Ελπίζω ότι αυτό θα σας ευχαριστήσει», ανέφερε η ανακοίνωση.

Το ξέσπασμα της τραγουδίστριας που είχε προκαλέσει ανησυχία...>>>Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεμοστρόβιλοι, προσεληνώσεις και η διαχρονική γοητεία της Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ανεμοστρόβιλοι, προσεληνώσεις και η διαχρονική γοητεία της Όντρεϊ Χέπμπορν

Μια δυνατή εβδομάδα στις αίθουσες με τη Σκάρλετ Γιόχανσον ως κομεντιέν παλιάς κοπής, τον Νίκολας Κέιτζ ως εκπρόσωπο του Κακού και δύο ελκυστικές επανεκδόσεις να ξεχωρίζουν.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ