Η Κατερίνα Ντούσκα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στη φετινή Eurovison, αναχώρησε για το Τελ Αβίβ και δηλώνει πως είναι έτοιμη για την πρώτη πρόβα με το Better Love.

 

Η τραγουδίστρια αναχώρησε για το Ισραήλ το μεσημέρι του Σαββάτου και στο αεροδρόμιο μίλησε στους δημοσιογράφους. Μεταξύ άλλων είπε πως έχει δημιουργικό άγχος και πως δεν κοιτά τα προγνωστικά.

 

«Δεν κοιτάζω τα προγνωστικά, το λέω συνέχεια, δεν δίνω σημασία. Αν μας βγει αυτό που έχουμε στο μυαλό μας τόσο καιρό και υλοποιηθεί όπως θα θέλαμε και μας κάνει υπερήφανους, θα είμαι εγώ προσωπικά εντάξει με οποιαδήποτε θέση. Προσπαθώ να μη σκεφτώ τίποτα, να ηρεμήσω πριν από την πρώτη πρόβα, μια δυο μέρες γιατί δεν έχω σταματήσει στιγμή να τραγουδάω, Θέλω να αποφορτιστώ κάπως για να μπω ξανά δυναμικά», είπε η Κατερίνα Ντούσκα. Η πρώτη της πρόβα θα γίνει την Κυριακή ενώ δήλωσε πως δεν ξέρει από ποιες χώρες θα πάρει το 12άρι.

 

«Το video presentation που μας έστειλαν ήταν ένας σκελετός, έχουμε ζητήσει πολλές αλλαγές και ευελπιστώ ότι όλα θα αρχίσουν να φτιάχνουν από την πρώτη πρόβα», πρόσθεσε ενώ αποκάλυψε και λεπτομέρειες για την εμφάνιση που ετοιμάζει.«Στη σκηνή θα είμαστε 6 γυναίκες. Υπάρχουν 3 χορογραφίες σαν παράλληλες δράσεις. Είναι απαιτητικό αλλά το έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και ανυπομονώ».