Eurovision 2019: Η Κατερίνα Ντούσκα αναχώρησε για Τελ Αβίβ: «Έχουμε ζητήσει πολλές αλλαγές»

Eurovision 2019: Η Κατερίνα Ντούσκα αναχώρησε για Τελ Αβίβ: «Έχουμε ζητήσει πολλές αλλαγές» Facebook Twitter
0

Η Κατερίνα Ντούσκα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στη φετινή Eurovison, αναχώρησε για το Τελ Αβίβ και δηλώνει πως είναι έτοιμη για την πρώτη πρόβα με το Better Love.

Η τραγουδίστρια αναχώρησε για το Ισραήλ το μεσημέρι του Σαββάτου και στο αεροδρόμιο μίλησε στους δημοσιογράφους. Μεταξύ άλλων είπε πως έχει δημιουργικό άγχος και πως δεν κοιτά τα προγνωστικά.

«Δεν κοιτάζω τα προγνωστικά, το λέω συνέχεια, δεν δίνω σημασία. Αν μας βγει αυτό που έχουμε στο μυαλό μας τόσο καιρό και υλοποιηθεί όπως θα θέλαμε και μας κάνει υπερήφανους, θα είμαι εγώ προσωπικά εντάξει με οποιαδήποτε θέση. Προσπαθώ να μη σκεφτώ τίποτα, να ηρεμήσω πριν από την πρώτη πρόβα, μια δυο μέρες γιατί δεν έχω σταματήσει στιγμή να τραγουδάω, Θέλω να αποφορτιστώ κάπως για να μπω ξανά δυναμικά», είπε η Κατερίνα Ντούσκα. Η πρώτη της πρόβα θα γίνει την Κυριακή ενώ δήλωσε πως δεν ξέρει από ποιες χώρες θα πάρει το 12άρι.

«Το video presentation που μας έστειλαν ήταν ένας σκελετός, έχουμε ζητήσει πολλές αλλαγές και ευελπιστώ ότι όλα θα αρχίσουν να φτιάχνουν από την πρώτη πρόβα», πρόσθεσε ενώ αποκάλυψε και λεπτομέρειες για την εμφάνιση που ετοιμάζει.«Στη σκηνή θα είμαστε 6 γυναίκες. Υπάρχουν 3 χορογραφίες σαν παράλληλες δράσεις. Είναι απαιτητικό αλλά το έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και ανυπομονώ».

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM