Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μαραντόνα- Έπαθε εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μαραντόνα- Έπαθε εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι Facebook Twitter
0

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, που μεταφέρθηκε εκεί λόγω εσωτερικής αιμορραγίας στο στομάχι. 

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Αργεντινής είχε μπει νωρίτερα την Παρασκευή σε νοσοκομείο στο Μπουένος Άιρες με εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι, η οποία ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εξετάσεων ρουτίνας, όπως ανακοίνωσε η κόρη του, Ντάλμα.

«Γι' αυτούς που ανησύχησαν πραγματικά για τον πατέρα μου, μπορώ να σας πω ότι είναι καλά» έγραψε η Ντάλμα Μαραντόνα στο Twitter και συμπλήρωσε: «Θα πάει σύντομα σπίτι».

Ο 58χρονος Μαραντόνα υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στην πατρίδα του, προτού επιστρέψει στο Μεξικό, όπου είναι προπονητής της (ομάδας Β' κατηγορίας) Ντοράντος ντε Σιναλόα, από τις οποίες ανακαλύφθηκε το πρόβλημα.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Μαραντόνα έκανε αργά το βράδυ της Παρασκευής δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio La Red, θέλοντας να διαψεύσει τις φήμες ότι έχει κάτι σοβαρό.

«Πήγα για εξετάσεις. Οι ηλίθιοι είναι σαν τα μυρμήγκια: είναι παντού. Δεν είναι τίποτα» δήλωσε ο άνθρωπος που οδήγησε την εθνική Αργεντινής στην κατάκτηση του τροπαίου στο Μουντιάλ του 1986 και συμπλήρωσε, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες: «Μπήκα στην κλινική σε ηλικία 58 ετών και βγήκα στα 50».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο μυαλό του Τζον Λε Καρέ

Πολιτισμός / Ένα βότσαλο με την ένδειξη «to fix» και άλλες 1200 κούτες είναι το αρχείο του Τζον Λε Καρέ

Μια νέα έκθεση ανοίγει το δαιδαλώδες αρχείο του πιο διάσημου συγγραφέα κατασκοπείας, φωτίζοντας τη συναρπαστική, συχνά ιδιόμορφη δημιουργική διαδικασία που έκρυβαν τα μυθιστορήματά του.
LIFO NEWSROOM
«Φάρμα»: Τα ζώα «ζωντανεύουν» μέσα από τη Νεοελληνική Γλυπτική στην Εθνική Γλυπτοθήκη

Πολιτισμός / «Φάρμα»: Τα ζώα της συλλογής της Εθνικής Γλυπτοθήκης αποκτούν μόνιμη έκθεση

Ένα πιο σπάνιο, αλλά πολύ ενδιαφέρον θέμα της Γλυπτικής, όχι μόνο μέσα από την ιδιαίτερη προσέγγιση, αλλά και μέσα από το ύφος του κάθε καλλιτέχνη, άλλοτε έντονα ρεαλιστικό και άλλοτε λιτό και αφαιρετικό, από τη δεκαετία του 1940 έως και τη δεκαετία του 1970.
ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥΡΚΑΚΟΥ
Η Τζούλια Ρόμπερτς, ο αγγελικός Κιάνου Ριβς και ο δαιμονικός Ίθαν Χοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Η Τζούλια Ρόμπερτς, ο αγγελικός Κιάνου Ριβς και ο δαιμονικός Ίθαν Χοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η προκλητική δημιουργία του Λούκα Γκουντανίνο «After the Hunt», ο Χρυσός Φοίνικας του Παναχί, το «Good Fortune», το «Black Phone 2» και 4 ακόμα ταινίες στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Εβδομάδα μόδας στο Ριάντ: «Καρφιά» από την εγγονή της Vivienne Westwood για τη συμμετοχή του οίκου

Πολιτισμός / Εβδομάδα μόδας στο Ριάντ: «Καρφιά» από την εγγονή της Vivienne Westwood για τη συμμετοχή του οίκου

Ο οίκος Vivienne Westwood υπερασπίστηκε την παρουσία του στη Σαουδική Αραβία, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «ευκαιρία πολιτισμικού διαλόγου και αμοιβαίας κατανόησης»
LIFO NEWSROOM
«Τιτανικός»: Πώς ένα τρέιλερ τεσσάρων λεπτών βοήθησε την ταινία να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters

Πολιτισμός / «Τιτανικός»: Πώς ένα τρέιλερ τεσσάρων λεπτών βοήθησε την ταινία να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters

«Τα διακυβεύματα ήταν τεράστια. Όλοι ήμασταν σε ένταση. Είχαμε ξοδέψει πέντε χρόνια και 200 εκατομμύρια δολάρια» - Ο παραγωγός του «Τιτανικού» γράφει για την εποχή δημιουργίας της ταινίας που «έσπασε» ταμεία και απέσπασε 11 βραβεία Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Πορτρέτο της Μαρίας Αντουανέτας πιστεύεται πως απεικονίζει την αδερφή της

Πολιτισμός / Πορτρέτο της Μαρίας Αντουανέτας πιστεύεται πως απεικονίζει την αδελφή της

«Αν και αυτά τα εντυπωσιακά πορτρέτα έχουν εκτεθεί πολλές φορές τα τελευταία 250 χρόνια, θα είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε επιτέλους τη Μαρία Αντουανέτα όπως ήταν πραγματικά, και όχι να τη συγχέουμε με την αδελφή της», δήλωσε ο διευθυντής του Μουσείου Τέχνης και Ιστορίας στη Γενεύη
LIFO NEWSROOM
Μουσείο Βίλα Γκέτι: Παρουσίαση για την παραγωγή αρώματος στην Πύλο στην Ύστερη Εποχή του Χαλκού

Πολιτισμός / Μια αρχαιολόγος έχει βρει πώς μύριζαν τα αρώματα στην Ύστερη Εποχή του Χαλκού. Θα μιλήσει για αυτό σε μια διάλεξη

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο - Βίλα Γκέτυ και αποτελεί μέρος της περιοδικής έκθεσης «The Kingdom of Pylos», την πρώτη μεγάλη έκθεση στη Βόρεια Αμερική αφιερωμένη στον Μυκηναϊκό πολιτισμό.
LIFO NEWSROOM