Ένας πιανίστας παίζει «My Heart Will Go On» από το μπαλκόνι του, μόνος του, μέχρι που ένας γείτονας ξεκινά να τον συνοδεύει στο σαξόφωνο

0

Καθισμένος μόνος του, στο μπαλκόνι του σπιιτού του, ο πιανίστας Alberto Gestoso εκτελεί το περίφημο θέμα του James Horner από την ταινία Τιτανικός στο αρμόνιό του.

Με φόντο τον καταγάλανο ουρανό της Βαρκελώνης και την περίφημη Σαγκράδα Φαμίλια, σήμα κατατεθέν της πόλης, ο πιανίστας προσφέρει λίγα λεπτά απόδρασης από την θλιβερή πραγματικότητα στους γείτονές του.

Όμως σύντομα ο συνεργάτης του Gestoso, Roman Santana, ο οποίος μαγνητοσκοπεί με την κάμερά του το εγχείρημα, αντιλαμβάνεται ξαφνικά το άκουσμα ενός σαξοφώνου που ακούγεται από διπλανό μπαλκόνι. Είναι ένας γείτονας, επίσης μουσικός, ο οποίος ξεκινά να συνοδεύει με το σαξόφωνό του τον Gestoso.

To αποτέλεσμα αυτού του αυθόρμητου ντουέτου συγκινεί το ακροατήριο από τα παρακείμενα διαμερίσματα αφού όλοι μαζί οι γείτονες χειροκροτούν με τη καρδιά τους τους υπέροχους μουσικούς.

Μπορεί να ζούμε σε αβέβαιους καιρούς, όμως αυτές οι αυθόρμητες «παραστάσεις» αποδεικνύουν την απίστευτη δύναμη της μουσικής και καταφέρνουν να μας κρατήσουν ενωμένους.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ