Είναι ο «Μπίλι Έλιοτ» ο νέος Πίτερ Πάρκερ;

Είναι ο «Μπίλι Έλιοτ» ο νέος Πίτερ Πάρκερ; Facebook Twitter
0

Μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη Σαμ Ράιμι από τη σειρά των ταινιών Spider-Man (αφού σκηνοθέτησε την τρίτη και χειρότερη ταινία), ο οποίος πήρε μαζί του και όλο το καστ, η Sony ανακοίνωσε την «επανεκκίνηση» του πρότζεκτ, με νέο σκηνοθέτη και νέους ηθοποιούς.

Και φυσικά το μεγάλο ερώτημα είναι: ποιος είναι ο νέος Πίτερ Πάρκερ; Το όνομα που φαίνεται να κυριαρχεί στα σχέδια του στούντιο, ανάμεσα σε άλλους φερέλπιδες και παντελώς άγνωστους στο ελληνικό κοινό νεαρούς ηθοποιούς, είναι εκείνο του Τζέιμι Μπελ, γνωστότερου ως Μπίλι Έλιοτ. Ο νεαρός πρωταγωνιστής της συγκινητικής ταινίας του Στίβεν Ντάλτρι είναι πια 24 ετών και έτοιμος ν’ αρχίσει μεγάλη καριέρα στο Χόλιγουντ.

Το αν θα τα καταφέρει με την επιλογή του να πρωταγωνιστήσει στις Περιπέτειες του ΤενΤεν που σκηνοθετεί ο Στίβεν Σπίλμπεργκ (!) και θα δούμε (;) κάποια στιγμή το 2011 μένει να αποδειχτεί, αλλά αν πάρει το ρόλο του Σπάιντερμαν ίσως έχει περισσότερες πιθανότητες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Πολιτισμός / Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Σήμερα, Σάββατο 25 Οκτωβρίου, η Αθήνα αποχαιρετά τον Διονύση Σαββόπουλο δημοσία δαπάνη στη Μητρόπολη Αθηνών. Παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα εκφωνήσει επικήδειο, ενώ πλήθος κόσμου αναμένεται στο λαϊκό προσκύνημα από το πρωί
LIFO NEWSROOM
100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες του που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Πολιτισμός / 100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Από το «Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι» μέχρι το «Γκρίζο Γατί», ο Μάνος Χατζιδάκις έντυσε με μουσική τόσο τις πιο σκοτεινές όσο και τις πιο ανέμελες ιστορίες του ελληνικού σινεμά
LIFO NEWSROOM