Είναι ο «Μπίλι Έλιοτ» ο νέος Πίτερ Πάρκερ;

Είναι ο «Μπίλι Έλιοτ» ο νέος Πίτερ Πάρκερ; Facebook Twitter
0

Μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη Σαμ Ράιμι από τη σειρά των ταινιών Spider-Man (αφού σκηνοθέτησε την τρίτη και χειρότερη ταινία), ο οποίος πήρε μαζί του και όλο το καστ, η Sony ανακοίνωσε την «επανεκκίνηση» του πρότζεκτ, με νέο σκηνοθέτη και νέους ηθοποιούς.

Και φυσικά το μεγάλο ερώτημα είναι: ποιος είναι ο νέος Πίτερ Πάρκερ; Το όνομα που φαίνεται να κυριαρχεί στα σχέδια του στούντιο, ανάμεσα σε άλλους φερέλπιδες και παντελώς άγνωστους στο ελληνικό κοινό νεαρούς ηθοποιούς, είναι εκείνο του Τζέιμι Μπελ, γνωστότερου ως Μπίλι Έλιοτ. Ο νεαρός πρωταγωνιστής της συγκινητικής ταινίας του Στίβεν Ντάλτρι είναι πια 24 ετών και έτοιμος ν’ αρχίσει μεγάλη καριέρα στο Χόλιγουντ.

Το αν θα τα καταφέρει με την επιλογή του να πρωταγωνιστήσει στις Περιπέτειες του ΤενΤεν που σκηνοθετεί ο Στίβεν Σπίλμπεργκ (!) και θα δούμε (;) κάποια στιγμή το 2011 μένει να αποδειχτεί, αλλά αν πάρει το ρόλο του Σπάιντερμαν ίσως έχει περισσότερες πιθανότητες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ