Είμαι ο κορυφαίος καλλιτέχνης όλων των εποχών, δηλώνει ο Κάνιε Γουέστ

Είμαι ο κορυφαίος καλλιτέχνης όλων των εποχών, δηλώνει ο Κάνιε Γουέστ Facebook Twitter
3

Ο Κάνιε Γουέστ είχε πάντα αυτοπεποίθηση, αλλά πλέον δηλώνει πως είναι ο κορυφαίος καλλιτέχνης όλων των εποχών και αναπόφευκτα προκαλεί συζητήσεις.

Κατά το παρελθόν έχει αποκαλέσει τον εαυτό του «δημιουργική ιδιοφυΐα» και έχει πει ότι «η μουσική μου είναι τέλεια», αλλά στην τελευταία του συνέντευξη, αποφάσισε να αυτοτοποθετηθεί στην κορυφή.

Στη συνέντευξη μίλησε για την πορνογραφία και τη θρησκεία, αλλά είπε επίσης: «Είμαι αναμφισβήτητα, αναμφίβολα, ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης όλων των εποχών. Δεν τίθεται πλέον θέμα..».

Το νέο του άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή, ονομάζεται «Ο Ιησούς είναι βασιλιάς», ενώ ο Κάνιε είπε ότι τα Χριστούγεννα θα βγάλει και νέο άλμπουμ που θα λέγεται «Ο Ιησούς γεννιέται».

«Μερικοί άνθρωποι βούλιαξαν στα ναρκωτικά και εγώ στον εθισμό μου, που ήταν το σεξ», είπε, μιλώντας για το πώς αισθάνθηκε εθισμένος στην πορνογραφία αφότου βρήκε ένα περιοδικό Playboy του πατέρα του, σε νεαρή ηλικία. Εκτός από τη μουσική, μία από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες είναι η μάρκα ρούχων Yeezy, η οποία παρουσιάστηκε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού. Ο Κάνιε μίλησε για τα σχέδιά του να φέρει την παραγωγή στην Αμερική, προσλαμβάνοντας εργαζόμενους για τα εργοστάσια του Yeezy μέσω αμερικανικών συστημάτων μεταρρύθμισης των φυλακών.

Συνέχισε λέγοντας πως ο Θεός τον χρησιμοποιεί για το έργο του. «Ο Ναβουχοδονόσορ ήταν ο βασιλιάς της Βαβυλώνας, και κοίταζε τη βασιλεία του και έλεγε "τι έκανα". «Είναι κάπως παρόμοιο, έτσι;" Στέκομαι στην κορυφή του βουνού και μιλάω για τον Yeezus λέγοντας έκανα αυτό. Είμαι Θεός» είπε μιλώντας για την περιοδεία Yeezus tour που είχε κάνει το 2014.

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Η συναυλία «Back To The Beginning» χαρακτηρίστηκε ως η "τελευταία υπόκλιση" για τον άνθρωπο που θεωρείται ο «πατέρας» του heavy metal έπειτα από αρκετά χρόνια προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον
LIFO NEWSROOM
Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Πολιτισμός / Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Το συγκρότημα επανενώθηκε επί σκηνής έπειτα από 16 χρόνια - Ένα σετ γεμάτο ύμνους της βρετανικής μουσικής, πάθος, χιούμορ και η αγκαλιά που περίμεναν όλοι
LIFO NEWSROOM
Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM