«Είμαι ο Χιθ Λέτζερ»- Το πρώτο trailer με άγνωστο υλικό για τη ζωή του και σπάνια στιγμιότυπα

«Είμαι ο Χιθ Λέτζερ»- Το πρώτο trailer με άγνωστο υλικό για τη ζωή του και σπάνια στιγμιότυπα Facebook Twitter
0

«Ήταν ο πιο ζωντανός άνθρωπος που υπήρχε και αν κάτι δεν ήταν ακραίο δεν τον ενδιέφερε», λέει ο μουσικός Μπεν Χάρπερ. «Ακόμη και σε δεύτερους ρόλους, πάντα έκλεβε την παράσταση», σχολιάζει ο σκηνοθέτης Ανγκ Λι. Ο Χιθ Λέτζερ ήταν αναμφίβολα μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου και ηθοποιού, και το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες, αποδεικνύει εκ νέου την μοναδικότητά του. 

Το πρώτο trailer για το «I am Heath Ledger», κυκλοφόρησε χθες 4 Απριλίου, ανήμερα στα γενέθλια του αδικοχαμένου ηθοποιού, που αν ζούσε θα ήταν σήμερα 38 ετών. Το ντοκιμαντέρ του Spike TV αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 23 Απριλίου στο Tribeca Film Festival και περιλαμβάνει άγνωστο υλικό για τη ζωή του Χιθ Λέτζερ, που πέθανε σε ηλικία 28 ετών λόγω δηλητηρίασης από την ταυτόχρονη κατάποση παυσίπονων, αγχολυτικών και υπνωτικών χαπιών.

Τα περισσότερα πλάνα είναι γυρισμένα από τον ίδιο, αφού όπως μαρτυρούν φίλοι και συνεργάτες του, ο Χιθ συνήθιζε να κρατά συνεχώς μιας κάμερα στο χέρι. Χαμογελαστός, ανάμεσα σε φίλους ή μόνος, να περιφέρεται στους χώρους του σπιτιού του ο Χιθ, όπως φαίνεται στο ντοκιμαντέρ ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος όρεξη και λάτρης της εικόνας, της σκηνοθεσίας και της υποκριτικής. Επιπλέον ρίχνει φως στη σχέση αγάπης και μίσους που είχε με τη διασημότητα. «Ήθελε τη φήμη κι όταν την απέκτησε δεν την ήθελε πια», λέει ο παραγωγός ταινιών Ματ Αμάτο.

Στο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται συνεντεύξεις από κοντινά του πρόσωπα, ανάμεσά τους η αδερφή του Κέιτ Λέτζερ, ο μουσικός και φίλος του Μπεν Χάρπερ, το μοντέλο και πρώην σύντροφός του Christina Cauchi, ο σκηνοθέτης Ανγκ Λι και πολλοί ακόμη. Εμφανίζεται και η Ναόμι Γουότς, που έβγαινε κάποτε με τον Λέτζερ.

Δείτε το trailer του «I Am Heath Ledger»:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM