Έφτασε η Σελίν Ντιόν στο Παρίσι - Θα επιστρέψει στην σκηνή των Ολυμπιακών Αγώνων;

Έφτασε η Σελίν Ντιόν στο Παρίσι - Θα επιστρέψει στην σκηνή των Ολυμπιακών Αγώνων Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Getty Images
0

Η Σελίν Ντιόν φαίνεται ότι θα επιστρέψει στα φώτα της δημοσιότητας, με τις φήμες να μιλούν για πιθανή εμφάνιση της τραγουδίστριας κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Θα είναι η πρώτη εμφάνιση της Σελίν Ντιόν από τον Δεκέμβριο του 2022 που αποκάλυψε ότι παλεύει με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου) σύμφωνα με το Variety. 

Η κορυφαία τραγουδόστρια έφτασε στο γαλλική πρωτεύουσα τη Δευτέρα και έδειχνε ευδιάθετη, καθώς ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε έξω από το ξενοδοχείο Royal Monceau, κοντά στα Ηλύσια Πεδία. Εκεί διαμένει και η Lady Gaga, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ίσως είναι η επικεφαλής στην τελετή έναρξης. 

Προς το παρόν δεν έχει απαντήσει σε σχετικό ερώτημα. 

«Επέλεξα να δουλέψω με όλο μου το σώμα και την ψυχή, από την κορυφή ως τα νύχια, με μια ιατρική ομάδα. Θέλω να είμαι όσο καλύτερα γίνεται. Στόχος μου είναι να ξαναδώ τον Πύργο του 'Αιφελ!» είχε δηλώσει τον Απρίλιο σε συνέντευξή της στη γαλλική Vogue. 

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Καναδή τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Το 1996, στην Ατλάντα ερμήνευσε το «The Power of the Dream» κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης την οποία παρακολούθησαν 3,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. 

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σελίν Ντιόν - Αγιά Νακαμουρά: Πολύ πιθανή η συμμετοχή τους στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Πολιτισμός / Σελίν Ντιόν - Αγιά Νακαμουρά: Πολύ πιθανή η συμμετοχή τους στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Καναδή τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο του 2022 ότι πάσχει από το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου - Η Μαριόν Κοτιγιάρ στην τελετή λήξης των Αγώνων με το «My Way»
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Να είσαι καλά Σελίν Ντιόν, και μας συγχωρείς 

Daily / Να είσαι καλά, Σελίν Ντιόν, και μας συγχωρείς 

Πέρα από τις συνταρακτικές σκηνές που δείχνουν τη «Φωνή» να υποκύπτει στη νευρολογική της πάθηση, το ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion» μας υπενθυμίζει ότι η απόσταση ανάμεσα στο cool και το «ξενέρωτο» είναι πολύ σχετική.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM