Έφτασε η Σελίν Ντιόν στο Παρίσι - Θα επιστρέψει στην σκηνή των Ολυμπιακών Αγώνων;

Έφτασε η Σελίν Ντιόν στο Παρίσι - Θα επιστρέψει στην σκηνή των Ολυμπιακών Αγώνων Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Getty Images
0

Η Σελίν Ντιόν φαίνεται ότι θα επιστρέψει στα φώτα της δημοσιότητας, με τις φήμες να μιλούν για πιθανή εμφάνιση της τραγουδίστριας κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Θα είναι η πρώτη εμφάνιση της Σελίν Ντιόν από τον Δεκέμβριο του 2022 που αποκάλυψε ότι παλεύει με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου) σύμφωνα με το Variety. 

Η κορυφαία τραγουδόστρια έφτασε στο γαλλική πρωτεύουσα τη Δευτέρα και έδειχνε ευδιάθετη, καθώς ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε έξω από το ξενοδοχείο Royal Monceau, κοντά στα Ηλύσια Πεδία. Εκεί διαμένει και η Lady Gaga, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ίσως είναι η επικεφαλής στην τελετή έναρξης. 

Προς το παρόν δεν έχει απαντήσει σε σχετικό ερώτημα. 

«Επέλεξα να δουλέψω με όλο μου το σώμα και την ψυχή, από την κορυφή ως τα νύχια, με μια ιατρική ομάδα. Θέλω να είμαι όσο καλύτερα γίνεται. Στόχος μου είναι να ξαναδώ τον Πύργο του 'Αιφελ!» είχε δηλώσει τον Απρίλιο σε συνέντευξή της στη γαλλική Vogue. 

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Καναδή τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Το 1996, στην Ατλάντα ερμήνευσε το «The Power of the Dream» κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης την οποία παρακολούθησαν 3,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. 

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σελίν Ντιόν - Αγιά Νακαμουρά: Πολύ πιθανή η συμμετοχή τους στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Πολιτισμός / Σελίν Ντιόν - Αγιά Νακαμουρά: Πολύ πιθανή η συμμετοχή τους στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Καναδή τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο του 2022 ότι πάσχει από το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου - Η Μαριόν Κοτιγιάρ στην τελετή λήξης των Αγώνων με το «My Way»
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Να είσαι καλά Σελίν Ντιόν, και μας συγχωρείς 

Daily / Να είσαι καλά, Σελίν Ντιόν, και μας συγχωρείς 

Πέρα από τις συνταρακτικές σκηνές που δείχνουν τη «Φωνή» να υποκύπτει στη νευρολογική της πάθηση, το ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion» μας υπενθυμίζει ότι η απόσταση ανάμεσα στο cool και το «ξενέρωτο» είναι πολύ σχετική.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ