Έδωσαν οδηγίες στους γείτονες των Μέγκαν και Χάρι - Τι δεν πρέπει να κάνουν κοντά στο βασιλικό ζεύγος

Έδωσαν οδηγίες στους γείτονες των Μέγκαν και Χάρι - Τι δεν πρέπει να κάνουν κοντά στο βασιλικό ζεύγος Facebook Twitter
1

Με μια λίστα από «do's and don'ts» πήραν στα χέρια τους οι γείτονες των πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, που μένουν κοντά στο ανακαινισμένο Frogmore Cottage στο Γουίνσδορ.

Ανάμεσα σε όσα δεν πρέπει να κάνουν οι γείτονες του βασιλικού ζευγαριού, είναι το να συνομιλήσουν μαζί τους, να ζητήσουν να δουν τον μικρό Άρτσι, να προσφερθούν να κάνουν babysitting ή να χαϊδέψουν τα σκυλιά του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, ακόμη και αν αυτά πάνε από μόνα τους στις αυλές τους.

Η λίστα φέρεται να δόθηκε στους γείτονες του ζευγαριού στην διάρκεια μια συνάντησης κατοίκων, που ζουν κοντά στο σπίτι των Χάρι και Μέγκαν, από ένα μέλος του προσωπικού. Ωστόσο αξιωματούχοι από το Παλάτι αρνούνται πως το ζευγάρι ζήτησε να δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες. 


Η είδηση περί οδηγιών προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς κοντά στη νέα βασιλική κατοικία, διαμένουν μέλη του προσωπικού της βασιλικής οικογένειας, αξιωματούχοι που τους έχουν δοθεί σπίτια και υπάλληλοι της Περιουσίας του Στέμματος (Crown Estate) και όλοι τους γνωρίζουν πώς να συμπεριφέρονται απέναντι στη βασιλική οικογένεια. 

«Ίσως ο Χάρι δεν θέλει να τους πλησιάζει ο κόσμος χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία τα σκυλιά για να τους μιλάνε. Και φυσικά ο σκύλος χωρίς όνομα προφυλάσσει την ιδιωτικότητά τους, αφού δεν μας αποκαλύπτουν καν το όνομά του», σχολίασε η βασιλική ανταποκρίτρια Ingrid Seward. Οι Χάρι και Μέγκαν αρνούνται να αποκαλύψουν το όνομα του μαύρου λαμπραντόρ που πήραν πέρυσι τον Σεπτέμβριο για να κάνει παρέα στον Guy, ένα αδέσποτο μπιγκλ που έφερε η Μέγκαν από τον Καναδά.

Εκπρόσωπος από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, σχολιάζοντας τις οδηγίες, είπε πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν είχαν ιδέα για την σχετική ενημέρωση και καμία ανάμιξη σε όλο αυτό. «Η ενημέρωση έγινε με καλές προθέσεις για να βοηθήσει μια τοπική κοινότητα να υποδεχθεί τους δυο νέου κατοίκους της και να τους βοηθήσει με οποιαδήποτε συνάντηση. Δεν δόθηκε καμία επιστολή, απλώς έγινε μια συζήτηση», ανέφερε. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This evening, The Duke and Duchess of Sussex attended #TheLionKing European premiere in London at the Odeon Theatre. In celebration of the film’s release, The Walt Disney Company announced #ProtectThePride, a global conservation campaign to support efforts protecting the rapidly diminishing lion population across Africa. As a part of their commitment to this cause, Disney also made a donation to The Duke of Sussex’s upcoming environment & community initiative which will be formally announced this autumn. The Duke and Duchess are committed to advancing conservation efforts across Africa and around the world, and working with communities to ensure a sustainable future for the planet. This evening Their Royal Highnesses had the pleasure of meeting the cast and creative team behind the film, as well as supporters of @africanparksnetwork, of which The Duke is President. Photo credit: PA images / Getty images - Chris Jackson

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Θέατρο / Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Με αφετηρία το βιβλίο του βυζαντινολόγου Γεωργίου Λαμπάκη με τίτλο «Οι Επτά Αστέρες της Αποκαλύψεως», ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο ξεδιπλώνει το προσωπικό ταξίδι του σπουδαίου βυζαντινολόγου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εθνικό Θέατρο: Ανοίγει ξανά από την Πέμπτη 23 Μαρτίου

Ρεπορτάζ / Εθνικό Θέατρο: Ανοίγει ξανά από την Πέμπτη 23 Μαρτίου

Σχολιάζουν στη LIFO για τη λήξη των καταλήψεων οι Γιάννης Μόσχος, Βασίλης Πουλαντζάς, Γιώργος Κουτλής, Δημήτρης Καραντζάς, Νίκος Καραθάνος, Νίκος Χατζόπουλος - Την επόμενη εβδομάδα το πρώτο showcase του Εθνικού
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ