Duffy: «Με βίασαν, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες»

Duffy: «Με βίασαν, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες» Facebook Twitter
0

Η Duffy αποκάλυψε πως την βίασαν, την νάρκωσαν και την κράτησαν αιχμάλωτη για αρκετές ημέρες, και πως αυτό συνέβη κάποια στιγμή την περασμένη δεκαετία.

Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για την τρομακτική εμπειρία της, σε ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram.

«Η αλήθεια είναι, και σας παρακαλώ πιστέψτε με είμαι καλά και ασφαλής τώρα, βιάστηκα, με νάρκωσαν και κρατήθηκα αιχμάλωτη για μερικές ημέρες. Φυσικά και επιβίωσα. Η ανάρρωση χρειάστηκε χρόνο. Δεν υπάρχει ελαφρύς τρόπος να το δεις. Αλλά μπορώ να σας πω ότι την τελευταία δεκαετία, αφοσίωσα χιλιάδες ημέρες για να νιώσω ξανά την λιακάδα στην καρδιά μου, ο ήλιος όντως λάμπει τώρα», έγραψε στην ανάρτησή της. 

Η Duffy έγινε παγκοσμίως διάσημη το 2008 με το τραγούδι «Mercy». Εκείνη την χρονιά κυκλοφόρησε το άλμπουμ της «Rockferry», με το «Endlessly» να ακολουθεί το 2010. Παρά την τεράστια επιτυχία της, η τραγουδίστρια δεν έβγαλε κανένα άλλο άλμπουμ μετά από αυτό, κάτι που έκανε τους φανς της να απορούν.

 

«Μπορείτε μόνο να φανταστείτε τις αμέτρητες φορές που σκέφτηκα να το γράψω αυτό. Τον τρόπο που θα το έγραφα, πώς θα ένιωθα μετά», συνέχισε. «Δεν είμαι ακριβώς σίγουρη γιατί αυτή είναι η σωστή στιγμή και τι είναι αυτό που με ενθουσιάζει και με απελευθερώνει στο να μιλήσω. Δεν μπορώ να το εξηγήσω», πρόσθεσε.

«Πολλοί από εσάς θα αναρωτιούνται τι μου συνέβη, που εξαφανίστηκα και γιατί», λέει στη συνέχεια η Duffy, που εξηγεί πως κάποιος δημοσιογράφος βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της και πως μοιράστηκε μαζί του την ιστορία το περασμένο καλοκαίρι. «Ήταν ευγενικός και ένιωσα υπέροχα που επιτέλους μιλούσα», αναφέρει.

Η Duffy λέει πως δεν χρησιμοποίησε «την φωνή της για να εκφράσει τον πόνο της» επειδή «δεν ήθελε να δείξει στον κόσμο την θλίψη στα μάτια της». «Αναρωτήθηκα πώς μπορώ να τραγουδήσω από την καρδιά αν είναι ραγισμένη; Και σταδιακά γιατρεύτηκε», γράφει η ίδια. «Τις επόμενες εβδομάδες θα δημοσιεύσω την συνέντευξη. Τρέφω ιερή αγάπη και ειλικρινή εκτίμηση για την καλοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρξαμε φίλοι. Θέλω να σας ευχαριστήσω γι' αυτό», σημειώνει.

Duffy: «Με βίασαν, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες» Facebook Twitter
Duffy: «Με βίασαν, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες» Facebook Twitter

Στην διάρκεια της καριέρας της, η Duffy κέρδισε Βραβείο Grammy για το άλμπουμ Rockferry και τρία Brit Awards. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε μιλήσει για την πίεση της δημοσιότητας, λέγοντας πως εκείνη την χρονιά ήταν «στο όριο της νευρικής κατάρρευσης».

«Έκανα μουσική όταν δεν με άκουγε κανείς και δεν υπήρχε τίποτα άλλο στη ζωή μου. Όταν ήμουν κορίτσι, ήμουν υπεράνθρωπος αλλά υπάρχει πίεση όταν είσαι στη δημοσιότητα. Κρατούσα όλες τις αμφιβολίες για εαυτό μου. Μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό; Θέλω να εξαφανιστώ;», είχε πει στο παρελθόν. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

You can only imagine the amount of times I thought about writing this. The way I would write it, how I would feel thereafter. Well, not entirely sure why now is the right time, and what it is that feels exciting and liberating for me to talk. I cannot explain it. Many of you wonder what happened to me, where did I disappear to and why. A journalist contacted me, he found a way to reach me and I told him everything this past summer. He was kind and it felt so amazing to finally speak. The truth is, and please trust me I am ok and safe now, I was raped and drugged and held captive over some days. Of course I survived. The recovery took time. There’s no light way to say it. But I can tell you in the last decade, the thousands and thousands of days I committed to wanting to feel the sunshine in my heart again, the sun does now shine. You wonder why I did not choose to use my voice to express my pain? I did not want to show the world the sadness in my eyes. I asked myself, how can I sing from the heart if it is broken? And slowly it unbroke. In the following weeks I will be posting a spoken interview. If you have any questions I would like to answer them, in the spoken interview, if I can. I have a sacred love and sincere appreciation for your kindness over the years. You have been friends. I want to thank you for that x Duffy Please respect this is a gentle move for me to make, for myself, and I do not want any intrusion to my family. Please support me to make this a positive experience.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ duffy στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πορτρέτο της Μαρίας Αντουανέτας πιστεύεται πως απεικονίζει την αδερφή της

Πολιτισμός / Πορτρέτο της Μαρίας Αντουανέτας πιστεύεται πως απεικονίζει την αδελφή της

«Αν και αυτά τα εντυπωσιακά πορτρέτα έχουν εκτεθεί πολλές φορές τα τελευταία 250 χρόνια, θα είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε επιτέλους τη Μαρία Αντουανέτα όπως ήταν πραγματικά, και όχι να τη συγχέουμε με την αδελφή της», δήλωσε ο διευθυντής του Μουσείου Τέχνης και Ιστορίας στη Γενεύη
LIFO NEWSROOM
Μουσείο Βίλα Γκέτι: Παρουσίαση για την παραγωγή αρώματος στην Πύλο στην Ύστερη Εποχή του Χαλκού

Πολιτισμός / Μια αρχαιολόγος έχει βρει πώς μύριζαν τα αρώματα στην Ύστερη Εποχή του Χαλκού. Θα μιλήσει για αυτό σε μια διάλεξη

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο - Βίλα Γκέτυ και αποτελεί μέρος της περιοδικής έκθεσης «The Kingdom of Pylos», την πρώτη μεγάλη έκθεση στη Βόρεια Αμερική αφιερωμένη στον Μυκηναϊκό πολιτισμό.
LIFO NEWSROOM
Ο Γούντι Άλεν θυμάται τη Νταϊάν Κίτον

Πολιτισμός / Ο Γούντι Άλεν αποχαιρετά τη Νταϊάν Κίτον

«Με την πάροδο του χρόνου έκανα ταινίες για ένα μόνο κοινό, τη Νταϊάν Κίτον. Δεν διάβασα ποτέ καμία κριτική για τη δουλειά μου και με ενδιέφερε μόνο η γνώμη της Κίτον», γράφει ο Άλεν σε κείμενό του, αφιερωμένο στην Αμερικανίδα ηθοποιό
LIFO NEWSROOM
Άννα Κυριακού: Από τη Finos Films και το Εθνικό Θέατρο έως τη «θεία Μπεμπέκα» στις «Τρεις Χάριτες»

Πολιτισμός / Άννα Κυριακού: Από τη Finos Films και το Εθνικό Θέατρο έως τη «θεία Μπεμπέκα» στις «Τρεις Χάριτες»

Στο Εθνικό Θέατρο, όπου υπήρξε μέλος για πάνω από 20 χρόνια, πρωταγωνίστησε σε 34 έργα, από την Ηλέκτρα και τον Πειρασμό του Ξενόπουλου, έως τον Οθέλλο και τη Λυσιστράτη
LIFO NEWSROOM
Μία Φάροου: Απέτισε φόρο τιμής στη Νταϊάν Κίτον παρά τη στήριξή της στον Γούντι Άλεν

Πολιτισμός / Μία Φάροου: «Ήταν ένα σπάνιο άτομο» - Απέτισε φόρο τιμής στη Νταϊάν Κίτον παρά τη στήριξή της στον Γούντι Άλεν

Το μήνυμα της έρχεται μετά την απόφαση της Νταϊάν Κίτον να υπερασπιστεί δημόσια τον Γούντι Άλεν, εν μέσω κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης τους
LIFO NEWSROOM
Κολοσσαίο: Τούνελ 2.000 ετών που χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά οι αυτοκράτορες, ανοίγει για το κοινό

Πολιτισμός / Κολοσσαίο: Τούνελ 2.000 ετών που χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά οι αυτοκράτορες, ανοίγει για το κοινό

Γνωστό ως «Διάδρομος του Κόμμοδου», το τούνελ μήκους 55 μέτρων κατασκευάστηκε κάτω από το αμφιθέατρο, ώστε οι αυτοκράτορες και οι εκλεκτοί τους καλεσμένοι να φτάνουν στις αυτοκρατορικές θέσεις χωρίς να αναμειγνύονται με το πλήθος
LIFO NEWSROOM
Από τη Γερμανία στην Αρχαία Ολυμπία: Επαναπατρίστηκε μέρος κιονόκρανου που είχε απομακρυνθεί παράνομα

Πολιτισμός / Από τη Γερμανία στην Αρχαία Ολυμπία: Επαναπατρίστηκε κιονόκρανο που είχε απομακρυνθεί παράνομα

Όπως αναφέρει το Υπουργείο Πολιτισμού, ο επαναπατρισμός του κιονόκρανου κατέστη δυνατός χάρη στην ευαισθησία και το θάρρος μιας Γερμανίδας, η οποία το κατείχε από τη δεκαετία του 1960, μετά από περισυλλογή του από την περιοχή του Λεωνιδαίου
LIFO NEWSROOM
Οι No Doubt επανενώνονται για μια σειρά εμφανίσεων στο Sphere του Λας Βέγκας

Πολιτισμός / Οι No Doubt επανενώνονται για μια σειρά εμφανίσεων στο Sphere του Λας Βέγκας

«Το να το κάνω αυτό με τους No Doubt μοιάζει σαν να επιστρέφω στο παρελθόν για να ξαναζήσω την ιστορία μας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούμε κάτι εντελώς καινούργιο με τρόπους που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.», δήλωσε η Gwen Stefani
LIFO NEWSROOM