LIVE!

Drag Show Cinema

Drag Show Cinema Facebook Twitter
0

Πρεμιέρα έκανε χθες το απόγευμα το τέταρτο ετήσιο Drag Video Verite Festival στη Νέα Υόρκη που φιλοξενείται από τη New York Public Library for the Performing Arts, το Dorothy and Lewis B. Cullman Center και το Bruno Walter Auditorium. Σε πρώτη προβολή παρουσιάστηκε σπάνιο υλικό που καταγράφει τη drag σκηνή της πόλης τα τελευταία πενήντα χρόνια με αφορμή τον εορτασμό του LGBT Pride Month. Ο ιστορικός Joe E. Jeffreys που διδάσκει στο Tisch School of the Arts έχει συγκεντρώσει και επιμεληθεί την συλλογή των βίντεο ( ερασιτεχνικά αλλά και δικές του σύγχρονες καταγραφές) που περιλαμβάνουν performers όπως: Brandy Alexander, Jackie Beat, Bebe Zahara Benet, Milton Berle, Acid Betty,Lady Blue. Lady Bunny, Bernie Brandall, Johnny Cat, International Chrysis, Sugar Pie Coco, Miss Columbia, Lavinia Co-op, Consuela Cosmetic, Jason Cozmo, Jackie Curtis, Sahara Davenport, Vaginal Davis, Machine Dazzle, Agnes de Garron, Dayzee Dee, Bianca del Rio, Divi Divine, Raquel Dommage, Dallas DuBois, Felicity Starr Dust, Ethyl Eichelberger, Lady Electrify, Poison Eve, Flloyd, Zondra Foxx, Logan Hardcore, Barbara Herr, Mimi Imfurst, Jacqueline Jonee, Keisha, Chi Chi LaRue, Hedda Lettuce, Gary Lips, Lypsinka καθώς και πολλούς άλλους.

0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Αγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του

Πολιτισμός / Ο μύθος του Μιχαήλ Άγγελου συνεχίζει να μεγαλώνει, 550 χρόνια μετά

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Άγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του, σε μια συγκυρία που δείχνει πως ο μύθος του συνεχίζει να μεγαλώνει μαζί με τις διεκδικήσεις γύρω από το όνομά του
THE LIFO TEAM
Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Πολιτισμός / Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο υπουργών, θέματα που αφορούν την πολιτική της ΕΕ στον τομέα του Πολιτισμού, μεταξύ άλλων ως προς το Ταμείο Συνοχής και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
THE LIFO TEAM
Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Πολιτισμός / Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Το Paddington και το Into the Woods προηγούνται στις φετινές υποψηφιότητες των Olivier Awards, σε μια λίστα που φέρνει δίπλα δίπλα το λαϊκό θέαμα, το θεατρικό κύρος και μεγάλα ονόματα όπως η Cate Blanchett, ο Tom Hiddleston και ο Bryan Cranston.
THE LIFO TEAM
Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Η Catherine Opie παρουσιάζει την πρώτη μεγάλη έκθεσή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη National Portrait Gallery. Το To Be Seen συγκεντρώνει 30 χρόνια δουλειάς και επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για την ορατότητα και την εκπροσώπηση.
THE LIFO TEAM