Διχάζει και συζητιέται ένα παλιό βίντεο με την Ντέμι Μουρ να φιλά στο στόμα ένα 15χρονο αγόρι

Διχάζει και συζητιέται ένα παλιό βίντεο με την Ντέμι Μουρ να φιλά στο στόμα ένα 15χρονο αγόρι Facebook Twitter
2

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα παλιότερο βίντεο της Ντέμι Μουρ να φιλά επανειλημμένα στο στόμα ένα 15χρονο αγόρι. Το βίντεο, που έχει τραβηχτεί πριν πάρα πολλά χρόνια όταν η ηθοποιός ήταν μόλις 19 ετών, αλλά με το μπαράζ σκανδάλων σεξουαλικής παρενόχλησης που κλυδωνίζει το Χόλιγουντ ήρθε ξανά στην επιφάνεια, προκαλώντας αμφιλεγόμενες αντιδράσεις. 

Το στιγμιότυπο φέρεται να είναι τραβηγμένο το 1982 με αφορμή τα γενέθλια του Φίλιπ Τανζίνι, συμπρωταγωνιστή της Ντέμι Μουρ στην τηλεοπτική σειρά «General Hospital». 

Στο βίντεο η 49χρονη σήμερα ηθοποιός παραδέχεται μπροστά την κάμερα την μεγάλη αγάπη της για τον Φίλιπ, τον οποίο φαίνεται να φιλά στο στόμα τουλάχιστον τρεις φορές. «Αγαπώ τον Φίλιπ και είναι ο μοναδικός που αγαπώ... τον αγαπώ βαθιά, είναι ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους... Είναι αλήθεια καταπληκτικός και τον αγαπώ πραγματικά». Σε άλλο σημείο, προφανώς αστειευόμενη, λέει πως σκοπεύει να τον παντρευτεί κιόλας, παρόλο που τότε ήταν ήδη παντρεμένη με τον πρώτο της σύζυγο, Φρέντι Μουρ, με τον γάμο τους ενώ η ίδια ήταν 17 ετών. 

Ο Φίλιπ Τανζίνι μετά την εμφάνισή του στη σειρά ακολούθησε μια πιο «άσημη» καριέρα και σήμερα εργάζεται ως εκφωνητής για διάφορα τηλεοπτικά σόου και διαφημιστικά.  

Αν και το βίντεο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά το 2012, ήρθε ξανά στο φως με αφορμή τα δεκάδες περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης τον τελευταίο καιρό στο Χόλιγουντ και η αλήθεια είναι πως έχει διχάσει τους θεατές. Πολλοί καταδικάζουν την συμπεριφορά της Ντέμι Μουρ σχολιάζοντας πως ήταν απαράδεκτο να ερωτοτροπεί και φιλά ένα 15χρονο αγόρι στο στόμα με τέτοιον τρόπο, ενώ άλλοι θεωρούν εντελώς αθώα την κίνησή της, σημειώνοντας πως η πολιτική ορθότητα έχει προκαλέσει «κυνήγι μαγισσών» στο διαδίκτυο που τα βλέπει όλα «ένοχα». 

Στο βίντεο η Ντέμι Μουρ φαίνεται να φιλά τον 15χρονο ηθοποιό στο στόμα σε τρεις διαφορετικές στιγμές (1:22, 1:49 and 4:36).

 
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

Πολιτισμός / Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε φυσικές αποδείξεις για μονομάχους που πάλευαν, ή συμμετείχαν σε ένα θέαμα, με μεγάλες γάτες όπως τα λιοντάρια» σύμφωνα με τους ειδικούς
LIFO NEWSROOM
Πούλιτζερ Λογοτεχνίας: Ο Πέρσιβαλ Έβερετ κέρδισε το βραβείο για το μυθιστόρημα «James» – Η ανατρεπτική ματιά στον Χάκλμπερι Φιν

Πολιτισμός / Πούλιτζερ Λογοτεχνίας: Ο Πέρσιβαλ Έβερετ κέρδισε το βραβείο για το μυθιστόρημα «James»

Ο Percival Everett τιμήθηκε με το βραβείο Πούλιτζερ για το «James», μια ανατρεπτική επαναφήγηση του «Χακλμπερι Φιν» από την οπτική του Τζιμ - Το μυθιστόρημα έχει ήδη σαρώσει τα λογοτεχνικά βραβεία των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Πολιτισμός / «Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Το ηχητικό ντοκιμαντέρ που διακρίθηκε στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης καταγράφει το τραύμα, τον αγώνα και τη δικαίωση των θυμάτων κακοποίησης του προπονητή Τάε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ναι, έχει ένα ενδιαφέρον όμως η στιγμή που θυμηθήκαμε πως η πολιτική ορθότητα έχει προκαλέσει «κυνήγι μαγισσών» στο διαδίκτυο και τα βλέπουμε όλα «ένοχα»...