Δεν ήταν μόνο οι σταρ που συζητήθηκαν στις Κάννες, αλλά (για τους λάθος λόγους) και το φόρεμα συζύγου υπουργού του Ισραήλ

Δεν ήταν μόνο οι σταρ που συζητήθηκαν στις Κάννες, αλλά (για τους λάθος λόγους) και το φόρεμα συζύγου υπουργού του Ισραήλ Facebook Twitter
0

Το φόρεμα της συζύγου του υπουργού Πολιτισμού του Ισραήλ ήταν αυτό που τράβηξε φέτος τα φλας στις Κάννες και όχι οι ενδυματολογικές επιλογές των σταρ.

Η Μίρι Ρεγκέβ επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα που είχε πάνω του την Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, σε μια κίνηση που, σύμφωνα με τον Τύπο του Ισραήλ, αποσκοπούσε να τιμήσει την «50η επέτειο της απελευθέρωσης και την ενοποίηση της ιερής πόλη».

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες στα social media, τόσο μέσω photoshop, όσο και σε αναρτήσεις στις οποίες πολλοί θύμιζαν στη σύζυγο του υπουργού, ότι η ανατολική Ιερουσαλήμ θεωρείται πόλη υπό κατοχή.  

Εκτός από τις διάφορες παραλλαγές που εμπνεύστηκε το διαδίκτυο για το φόρεμα, το θέμα έθιξε με το πενάκι του και ο διάσημος σκιτσογράφος Latuff.

 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεμοστρόβιλοι, προσεληνώσεις και η διαχρονική γοητεία της Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ανεμοστρόβιλοι, προσεληνώσεις και η διαχρονική γοητεία της Όντρεϊ Χέπμπορν

Μια δυνατή εβδομάδα στις αίθουσες με τη Σκάρλετ Γιόχανσον ως κομεντιέν παλιάς κοπής, τον Νίκολας Κέιτζ ως εκπρόσωπο του Κακού και δύο ελκυστικές επανεκδόσεις να ξεχωρίζουν.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ