Brad Pitt strikes a pose for V magazine

Brad Pitt strikes a pose for V magazine Facebook Twitter
1
Brad Pitt strikes a pose for V magazine Facebook Twitter


«Αποφασιστική, απίστευτα διαισθητική, έξυπνη και σέξι». Έτσι χαρακτηρίζει τη γυναίκα του ο Brad Pitt, ο οποίος φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του χειμωνιάτικου τεύχους του V Magazine με αφορμή την πολυσυζητημένη ταινία «By the Sea» και την κινηματογραφική συνεργασία του με την Angelina Jolie.

Το «By the Sea», μετά το «Mr. & Mrs. Smith» είναι η δεύτερη ταινία όπου Brad και Angelina θα εμφανιστούν μαζί στη μεγάλη οθόνη σαν παντρεμένο ζευγάρι. Αυτή τη φορά το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η ίδια η Angelina.

Brad Pitt strikes a pose for V magazine Facebook Twitter

«Αυτό δεν είναι "Mr. & Mrs. Smith". Το "By The Sea" ασχολείται με αυτό συμβαίνει όταν ο μήνας του μέλιτος έχει τελειώσει για τα καλά και το ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο με την κοινότοπη καθημερινότητα και τα εκτός προγράμματος ζόρια. Δεν υπάρχουν φιοριτούρες που να ορίζουν το επόμενο κεφάλαιο ή την αξία της κοινής πορείας. Άρα, ποιος είσαι;» λέει ο Brad Pitt.

Brad Pitt strikes a pose for V magazine Facebook Twitter


Η ταινία αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο γάμο του ένα ζευγάρι την δεκαετία του 1970, στην Μάλτα, και γυρίστηκε ύστερα από τον δικό τους γάμο που έγινε στη Γαλλία.

«Ενδεχομένως δεν ήταν κι η καλύτερα ιδέα να περάσουμε έτσι το μήνα του μέλιτος» σχολιάζει ο Brad Pitt, για το timing της ταινίας. «Αλλά από την άλλη, παλεύεις να κάνεις κάτι μαζί με τον άλλο... Υπάρχει καλύτερη παρομοίωση με ένα γάμο; Η ταινία δεν εμπίπτει στους σύγχρονους κανόνες αφήγησης- είναι μια ήσυχη, ώριμη ματιά στις προκλήσεις της αγάπης και της ενήλικης απώλειας» συμπληρώνει.

Brad Pitt strikes a pose for V magazine Facebook Twitter
«Το πλάνο ήταν να κάνουμε κάτι μαζί, με απόλυτη αυτονομία, στα βήματα της Gena [Rowlands] και του John [Cassavetes]- και να το κρατήσουμε οικογενειακή υπόθεση. Αν πρόκειται να δουλέψω, θέλω να είναι με τη γυναίκα μου»
Brad Pitt strikes a pose for V magazine Facebook Twitter
«Φυσικά και δεν ήθελα να απορρίψω την ιδέα της Angie… τα λόγια της… Αλλά αλήθεια είχα απόλυτη εμπιστοσύνη πως θα τη βρίσκαμε την άκρη»
Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια