Το βραβείο Mercury στους XX

Το βραβείο Mercury στους XX Facebook Twitter
0

Το πρωροεμφανιζόμενο group των ΧΧ έχει καταφέρει στα δύο μόλις χρόνια της ύπαρξης του να κερδίσει πολλές διακρίσεις. Οι media darlings του Αγγλικού και παγκόσμιου Τύπου, όμως, αυτή τη φορά κέρδισαν μια ακόμα πιο σημαντική διάκριση μιας και κέρδισαν το βραβείο Mercury από τους ομοεθνείς τους. Το βραβείο Mercury δίνεται κάθε χρόνο στο καλύτερο βρετανικό άλμπουμ της περασμένης σεζόν και έχει μεγάλη βαρύτητα και σημασία για το αγγλικό κοινό. Η αλήθεια είναι πως δεν εκτοξεύει την ήδη τεράστια φήμη της μπάντας, αλλά πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό βραβείο που αποπνέει σεβασμό. Σα νικητές επίσης οι ΧΧ έχουν να λάβουν και 20 χιλιάδες λίρες σα χρηματικό έπαθλο και πολλά χρήματα ακόμα από διάφορα δικαιώματα. Το βραβείο είναι γνωστό για την επιλογή διάφορων outsider για νικητές και αυτή τη φορά άφησαν πίσω στην κούρσα τον Paul Weller που ήταν το μεγάλο φαβορί. Στη λίστα με τους υποψηφίους βρίσκονταν επίσης ονόματα σαν τους Wild Beasts, τους Foals και τον Dizzee Rascal.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM
Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM