Βοτσαλάκια: Ανοίγει και πάλι τις πόρτες του το θερινό σινεμά της διάσημης παραλίας

Βοτσαλάκια: Ανοίγει και πάλι τις πόρτες του το θερινό σινεμά της διάσημης παραλίας Facebook Twitter
0

Ο Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανοίγουν ξανά το θερινό σινεμά στην παραλία Βοτσαλάκια από την Παρασκευή 14 Ιουλίου, με δωρεάν προβολές ταινιών για μικρούς και μεγάλους, σε μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να αξιοποιηθεί ο εν λόγω χώρος στην παραλία Βοτσαλάκια για τους καλοκαιρινούς μήνες, έως ότου ολοκληρωθεί ο  διαγωνισμός και ξεκινήσει το φθινόπωρο το μεγάλο έργο της συνολικής ανάπλασης της παραλίας.

Η κράτηση των θέσεων θα γίνεται στη γραμματεία του Κολυμβητηρίου «Ανδρέας Γαρύφαλλος»  στα Βοτσαλάκια (Καραγεώργη Σερβίας 6).  

«Από αυτή την Παρασκευή, 14 Ιουλίου, το θερινό σινεμά στην παραλία Βοτσαλάκια, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, με δωρεάν είσοδο για όλους και προβολές ταινιών για μικρούς και μεγάλους», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης και συνέχισε: «Είναι μια επιλογή της Δημοτικής Αρχής και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά να αξιοποιήσουμε τον χώρο έως ότου ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και ξεκινήσει το φθινόπωρο το μεγάλο έργο της συνολικής ανάπλασης της παραλίας μας, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ. Με την παρέμβαση αυτή τα Βοτσαλάκια θα αλλάξουν όψη και η παραλία θα γίνει πιο όμορφη, πιο λειτουργική, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς τους πολίτες. Μέχρι τότε, χαιρόμαστε που σε αυτόν τον χώρο, θα μπορούν οι Πειραιώτες και όχι μόνο να απολαύσουν δωρεάν θερινό σινεμά δίπλα στη θάλασσα».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι σημασία δεν έχει τι κοιτάς, αλλά τι βλέπεις. 

«...Εγώ προσωπικά είναι πολλές οι φορές που βλέπω την ευκαιρία για δημιουργία ενός χώρου πολιτισμού σε έναν κενό χώρο! Μια απ’ αυτές τις φορές είναι και το θερινό σινεμά στην πλαζ  Βοτσαλάκια. Κοιτώντας λοιπόν αυτόν τον χώρο και σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη βλέπω την ευκαιρία, στο μέτρο  των δυνατοτήτων μας, να μπορέσουμε να προσφέρουμε έναν χώρο πολιτισμού που θα προσελκύσει όχι μόνο τους Πειραιώτες, αλλά κόσμο από όλες τις περιοχές της Αττικής. Έτσι λοιπόν, από αυτή την Παρασκευή, 14 Ιουλίου, το Cine Bοτσαλάκια ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, με δωρεάν είσοδο για όλους και σας καλούμε όλους να περάσετε τα καλοκαιρινά σας βράδια στο μοναδικό θερινό σινεμά της Αττικής δίπλα στο κύμα».

Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα προβολών >>>

Παρασκευή 14 Ιουλίου 

Παιδική: Γιάκαρι η ταινία  21:00 

Βραδυνή: Ο αντικαταστάτης 22:30

 

Σάββατο 15 Ιουλίου

Παιδική: Γιάκαρι η ταινία 21:00

Βραδυνή: Ο αντικαταστάτης 22:30

 

Κυριακή 16 Ιουλίου 

Παιδική: Γιάκαρι η ταινία 21:00

Βραδυνή: Ο αντικαταστάτης 22:30

 

Τετάρτη 19 Ιουλίου 

10 μέρες χωρίς τη μαμά 21:00

 

Πέμπτη 20 Ιουλίου 

10 μέρες χωρίς τη μαμά 21:00

 

Παρασκευή 21 Ιουλίου 

Παιδική: Φάρμα των ζώων 21:00

Βραδυνή: 10 μέρες χωρίς τη μαμά 22:20

 

Σάββατο 22 Ιουλίου 

Παιδική: Φάρμα των ζώων 21:00

Βραδυνή: Ζλάταν 22:20

 

Κυριακή 23 Ιουλίου 

Παιδική: Φάρμα των ζώων 21:00

Βραδυνή: Ζλάταν 22:20

 

Τετάρτη 26 Ιουλίου 

Ζλάταν 21:00

 

Πέμπτη 27 Ιουλίου 

Αδέρφια σε σύγκρουση 21:00

 

Παρασκευή 28 Ιουλίου 

Παιδική: Ίκαρος και Δαίδαλος 21:00 

Βραδυνή: Αδέρφια σε σύγκρουση 22:30

 

Σάββατο 29 Ιουλίου 

Παιδική: Ίκαρος και Δαίδαλος 21:00

Βραδυνή: Αδέρφια σε σύγκρουση 22:30

 

Κυριακή 30 Ιουλίου 

Παιδική: Ίκαρος και Δαίδαλος 21:00

Βραδυνή: Μυστικός πράκτορας 22:30

 

Τετάρτη 2 Αυγούστου  

Μυστικός πράκτορας 21:00

 

Πέμπτη 3 Αυγούστου 

Μυστικός πράκτορας 21:00

 

Παρασκευή 4 Αυγούστου 

Παιδική: Ο πλανήτης του Γουίλι 21:00

Βραδυνή: Delicieux 22:45

 

Σάββατο 5 Αυγούστου 

Παιδική: Ο πλανήτης του Γουίλι 21:00

Βραδυνή: Delicieux 22:45

 

Κυριακή 6 Αυγούστου  

Παιδική : Ο πλανήτης του Γουίλι 21:00

Βραδυνή: Delicieux 22:45

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ

Πολιτισμός / Πώς ήταν πραγματικά η Ωραία Ελένη: Οταν ο καθηγητής Λιαντίνης εξηγούσε τι έλεγε ο Όμηρος

Το ερώτημα ήρθε στην επιφάνεια μετά την επίθεση του Έλον Μασκ στον Κρίστοφερ Νόλαν για το καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας του, «Οδύσσεια», που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στις κινηματογραφικές αίθουσες
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΑΙΑ ΚΑΡΕΙ ΜΙΛΑΝΟ LIP SYNC

Πολιτισμός / Ηταν lip sync η εμφάνιση της Μαράια Κάρεϊ στους Ολυμπιακούς; - Τι απαντούν οι διοργανωτές 

Τα βλέμματα τράβηξε και ο τηλευποβολέας, που έδειχνε φωνητικά τους ιταλικούς στίχους για να βοηθήσει την Κάρεϊ στην προφορά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Voh lah reh στη θέση του Volare
THE LIFO TEAM
Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ εμφανίζεται ξανά μετά από 25 χρόνια

Περιστέρια και φυλλώματα δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας υβριδικής μορφής τη στιγμή της μεταμόρφωσης, σε ένα έργο που αποτελεί συναρπαστικό δείγμα της διαρκούς γοητείας του Ρενέ Μαγκρίτ.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ