ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος ο Έλτον Τζον σε συναυλία του - Έβρισε θεατή και έφυγε από τη σκηνή

ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος ο Έλτον Τζον σε συναυλία του - Έβρισε θεατή και έφυγε από τη σκηνή Facebook Twitter
2

Έξαλλος έγινε την Πέμπτη ο Έλτον Τζον, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Λας Βέγκας, όπου έβρισε έναν θεατή, αποχώρησε από τη σκηνή στη μέση ενός τραγουδιού, ενώ επέστρεψε με προειδοποιήσεις.


Ειδικότερα, όταν ο Βρετανός μουσικός ερμηνεύει την επιτυχία του «Saturday Night's Alright For Fighting», συνηθίζει να προσκαλεί μερικούς από τους θαυμαστές του πάνω στη σκηνή, δίπλα από το πιάνο του. Ωστόσο, μετά το περιστατικό της Πέμπτης, ανακοίνωσε πως αυτή ήταν η τελευταία φορά.


Αυτό που συνέβη είναι πως κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, ένας από τους θεατές που είχε ανέβει στη σκηνή δεν σταματούσε να τον χτυπάει στον ώμο και να τον ενοχλεί, καθώς εκείνος έπαιζε πιάνο και τραγουδούσε, και παρά το γεγονός ότι φαινόταν ξεκάθαρα ο εκνευρισμός του.

 


Τελικά, ο Έλτον Τζον σταμάτησε να παίζει πιάνο, γύρισε προς τον συγκεκριμένο θεατή και του είπε «Άντε γ@μήσου», ενώ στη συνέχεια έφυγε έξαλλος από τη σκηνή.

Λίγο αργότερα επέστρεψε, όμως με μία προειδοποίηση. «Δεν θα ανεβαίνετε άλλο στη σκηνή για το "Saturday Night". Το γ@μήσατε», είπε στο κοινό.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια