ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Βγάζουν αμύθητες περιουσίες ακόμη και μετά το θάνατό τους

Βγάζουν αμύθητες περιουσίες ακόμη και μετά το θάνατό τους Facebook Twitter
0

Ο Michael Jackson ήταν, είναι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα ο Βασιλιάς της Ποπ. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει η περιουσία του, που συνεχίζει να αυξάνεται παρόλο που έχουν περάσει ήδη 6 χρόνια από το θάνατό του.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η σημερινή αξία του ονόματος Jackson εκτιμάται περίπου στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια, αφού μόνο πέρυσι τα έσοδα από πωλήσεις άλμπουμ του έφτασαν τα 115 εκατομμύρια δολάρια.


Αμέσως μετά, στη σχετική λίστα, έρχεται ο Elvis Presley με περιουσία αξίας 55 εκατ. δολαρίων.


Την 3η, 4η και 5η θέση καταλαμβάνουν αντίστοιχα ο δημιουργός του Snoopy, Charles Schulz (40 εκατ. δολάρια), ο θρύλος της ρέγγε Bob Marley (21 εκατ. δολάρια) και η Elizabeth Taylor (20 εκατ. δολάρια).


«Όταν ένας καλλιτέχνης πεθαίνει, αυτό ήταν. Δεν έχει άλλο. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν πια, αυτό σημαίνει πως θα ξαναυπάρξει επόμενη δουλειά τους. Κι έτσι ξαφνικά όλοι λένε "Α, πρέπει να το έχουμε αυτό"» σχολιάζει ο Josh Rubenstein, του National Chair of Trusts and Estates at Katten Muchin Rosenman LLP.


Το Top 13 συμπληρώνουν οι Marilyn Monroe, John Lennon, Albert Einstein, Paul Walker, Bettie Page, Theodor (Dr. Seuss) Geisell, Steve McQueen και James Dean.

Πολιτισμός
0

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ανθολογία για την Ελευσίνα μέσα από τα μάτια των προσκυνητών του τόπου

Πολιτισμός / Μια ανθολογία για την Ελευσίνα μέσα από τα μάτια των προσκυνητών του τόπου

«Έγραψαν για Αυτήν» είναι ο τίτλος της ανθολογίας για την Ελευσίνα με κείμενα των Φλωμπέρ, Βιρτζίνια Γουλφ, Χάουπτμαν, Πάουντ, Σικελιανού, Αρτώ, Καμύ, Μύλλερ, Σεφέρη, Ρίτσου κ.ά.
THE LIFO TEAM
Η σύχρονη αμερικανική τέχνη εξυμνεί τη δημοκρατία στο Μουσείο της Ακρόπολης

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός / Η σύγχρονη αμερικανική τέχνη εξυμνεί τη δημοκρατία με έκθεση τέχνης στο Μουσείο της Ακρόπολης

Το ταξίδι της περιοδεύουσας έκθεσης του Art in Embassies ξεκίνησε στην Αθήνα με έργα γνωστών Αμερικανών καλλιτεχνών και μηνύματα υπέρ της ισότητας, ελευθερίας και δικαιοσύνης. Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ