Βάνα Μπάρμπα: Το ΚΙΝΑΛ μου πρότεινε να κατέβω υποψήφια βουλευτής στις εθνικές εκλογές

Βάνα Μπάρμπα: Το ΚΙΝΑΛ μου πρότεινε να κατέβω υποψήφια βουλευτής στις εθνικές εκλογές Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε σήμερα πως δέχθηκε πρόταση από το Κίνημα Αλλαγής για να κατέβει υποψήφια βουλευτής στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open Beyond, η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε θετική απέναντι στην πρόταση που της έχει γίνει. «Μου έγινε μια πρόταση από το ΚΙΝΑΛ, από το ΠΑΣΟΚ. Για μένα είναι ένα κόμμα της καρδιάς εδώ και πολλά χρόνια. Ο λόγος που με κάνει να θέλω να συμπράξω είναι γιατί πρόεδρος είναι γυναίκα», δήλωσε στον φακό η κα Μπάρμπα, που εξήρε προσωπικά την Φώφη Γεννηματά: «Είναι μια γυναίκα που έχει και τα guts, είδαμε τελευταία τις αποφάσεις της».

«Θεωρώ ότι οι γυναίκες στην πολιτική, στην Ελλάδα, στην πατρίδα μας, παίζουν πολύ μικρό ρόλο. Είναι τρομερό να είναι μόνο 5%. Ανδροκρατούμενο τελείως το πολιτικό τοπίο του τόπου» συνέχισε η κα Μπάρμπα. Η ηθοποιός δεν κατέβηκε υποψήφια στις δημοτικές εκλογές, όπως σκεφτόταν αρχικά αλλά στη συνέντευξή της δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι τελικώς στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ.

Τόνισε ωστόσο πως ουδέποτε θα κατέβαινε υποψήφια για την Ευρωβουλή: «Μου είχε γίνει πρόταση, είπα "δεν μπορώ, δεν έχω τα εφόδια"», είπε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας «αυτό δεν είναι σπόντα για τον συνάδελφο Αλέξη Γεωργούλη (...) θα τον κρίνουμε εκ του αποτελέσματος». Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που η κα Μπάρμπα σκέφτεται να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική αφού το 2012, είχε προσχωρήσει τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑΟΣ) του Γιώργου Καρατζαφέρη.

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτογραφική περιοδική έκθεση «… “ἐν τυμπάνῳ καί χορῷ” στις λαξευτές εκκλησιές της Lalibela» στο Βυζαντινό μουσείο

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός / Φωτογραφική περιοδική έκθεση «… “ἐν τυμπάνῳ καί χορῷ” στις λαξευτές εκκλησιές της Lalibela» στο Βυζαντινό μουσείο

Οι εντυπωσιακές αυτές εκκλησιές, που θεωρούνται το όγδοο θαύμα του κόσμου, έχουν εγγραφεί στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO
THE LIFO TEAM
Χάρις Αλεξίου – Όλια Λαζαρίδου στο θέατρο Πειραιά

Πολιτισμός / Χάρις Αλεξίου και Όλια Λαζαρίδου μαζί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, παρουσιάζει το κείμενο του Φώτη Κόντογλου «Το Αϊβαλί η Πατρίδα μου», σε μια θεατροποιημένη σκηνική παρουσίαση.
THE LIFO TEAM
World Weather Network: Μια νέα παγκόσμια πολιτιστική πλατφόρμα, για την επείγουσα κατάσταση της κλιματικής αλλαγής

Πολιτισμός / World Weather Network: Μια νέα παγκόσμια πολιτιστική πλατφόρμα για την κλιματική αλλαγή

Δημιουργείται μια νέα παγκόσμια πλατφόρμα, που εκφράζει φωνές και απόψεις σχετικά με την επείγουσα κατάσταση της κλιματικής αλλαγής και καλεί τη διεθνή κοινότητα να δει, να ακούσει, να μάθει και να δράσει.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ