Η Βάνα Μπάρμπα στο Μαξίμου - Γιατί πήγε και με ποιον συναντήθηκε

Η Βάνα Μπάρμπα στο Μαξίμου - Γιατί πήγε και με ποιον συναντήθηκε Facebook Twitter
EUROKINISSI/NDP PRESS
2

Οι φωτογραφίες με την ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα να εισέρχεται στο Μέγαρο Μαξίμου, την Τρίτη το πρωί, γέννησαν αρκετά ερωτηματικά.

Η Βάνα Μπάρμπα είχε συνάντηση με μέλος της κυβέρνησης, αλλά ο λόγος δεν ήταν πολιτικός και τουλάχιστον για την ώρα δεν έχει να κάνει με εμπλοκή της στην πολιτική σκηνή.

Η Βάνα Μπάρμπα στο Μαξίμου - Γιατί πήγε και με ποιον συναντήθηκε Facebook Twitter
EUROKINISSI/NDP PRESS

Η Βάνα Μπάρμπα στο Μαξίμου - Γιατί πήγε και με ποιον συναντήθηκε Facebook Twitter
EUROKINISSI/NDP PRESS

Η ηθοποιός αποκάλυψε τελικά πού είχε ραντεβού: στο γραφείο του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη.

Μάλιστα δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία που την δείχνει αγκαλιά με τον Αλέκο Φλαμπουράρη.

Όπως γνωστοποίησε σκοπός της συνάντησης ήταν η ανάδειξη της συναυλίας του Σταύρου Ξαρχάκου που διοργανώθηκε στις 9 του Ιουνίου στο Καστελόριζο.

«Προσπαθώντας να αναδείξουμε τη συναυλία που διοργανώσαμε στο Καστελόριζο υπό την αιγιδα του υπουργειου Ναυτιλίας και του Τομέα Πολιτισμού της Γλυφαδας με τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Σταυρο Ξαρχάκο. Στοχος μας να δείξουμε την ασφάλεια και την ομορφιά των ακριτικων μας νησιών. Ευχαριστούμε θερμά τον υπουργό κύριο Φλαμπουραρη για την βοήθεια του . Έτσι τον Σεπτέμβρη θα επαναλάβουμε την ίδια συναυλία στην Γαύδο, Χάλκη και Κάρπαθο.
Ο πολιτισμός και η τέχνη είναι. ..... ΔΡΟΜΟΣ», έγραψε.

Προσπαθώντας να αναδείξουμε τη συναυλία που διοργανώσαμε στο Καστελόριζο υπό την αιγιδα του υπουργειου Ναυτιλίας και του Τομέα Πολιτισμού της Γλυφαδας με τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Σταυρο Ξαρχάκο. Στοχος μας να δείξουμε την ασφάλεια και την ομορφιά των ακριτικων μας νησιών. Ευχαριστούμε θερμά τον υπουργό κύριο Φλαμπουραρη για την βοήθεια του . Έτσι τον Σεπτέμβρη θα επαναλάβουμε την ίδια συναυλία στην Γαύδο, Χάλκη και Κάρπαθο. Ο πολιτισμός και η τέχνη είναι. ..... ΔΡΟΜΟΣ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vana Barba (@vanabarba_official) στις

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ