Αυτός ο Τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της Αdele

Αυτός ο Τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της Αdele Facebook Twitter
7

Ένας λαϊκός τραγουδιστής που ζει στην Αλικαρνασσό υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της διάσημης ποπ σταρ Adele, σύμφωνα με όσα μεταδίδουn το πρακτορείο Doğan και η εφημερίδα Hürriyet.

Ο 52χρονος Mehmet Asar δήλωσε ότι είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με την Penny Adkins, μητέρα της Adele την περίοδο που εκείνη έκανε διακοπές στο τουρκικό θέρετρο τον Ιούλιο του 1987 και λέει πως το κοριτσάκι που γεννήθηκε τον Μάιο του 1988 ήταν η Adele, με αυτόν να είναι ο πατέρας.

Ο Asar είπε ότι συναντήθηκε με Adkins, ενώ εργαζόταν ως οδηγός ταξί και διατήρησε επαφή μαζί της για λίγο διάστημα.

Αυτός ο Τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της Αdele Facebook Twitter

Ο τραγουδιστής ισχυρίζεται πως εκείνο το καλοκαίρι είχε αναλάβει χρέη ξεναγού για τη μητέρα της Adele και την παρέα της για πάνω από δύο εβδομάδες. «Η ίδια μου συστήθηκε ως νοσοκόμα. Αρέσαμε ο ένας στον άλλο και η σχέση κράτησε δύο εβδομάδες. Τελικά παρέτεινε τις διακοπές της και επέστρεψε στην Αγγλία ένα μήνα αργότερα. Αργότερα επέστρεψε στην Αλικαρνασσό δύο φορές και έμεινε για ένα μήνα», λέει ο 52χρονος που παρουσιάζει και φωτογραφίες ως αποδεικτικά της σχέσης.

Αυτός ο Τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της Αdele Facebook Twitter

Ο Mehmet ισχυρίζεται πως η Penny ήθελε να την ακολουθήσει στην Αγγλία, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Αναφέρει πως μίλησαν στο τηλέφωνο μερικές φορές μετά το τέλος της σχέσης τους, αλλά λέει πως εκείνη την εποχή ήταν κάτι που κόστιζε πολύ και ήταν δύσκολο οπότε και χάθηκε η επαφή.

«Η ημερομηνία που ήμουν σε σχέση με τη μητέρα της και η ημερομηνία γέννησης τη Adele ταιριάζουν απόλυτα», κατά τα λεγόμενα του 52χρονου ο οποίος κάνει μάλιστα λόγο και για φυσική ομοιότητα. 

Αυτός ο Τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της Αdele Facebook Twitter

Δήλωσε ότι ποτέ δεν παντρεύτηκε και τόνισε ότι το μόνο που επιθυμούσε είναι η Adele να γνωρίζει την αλήθεια.

«Καλώ την Adele και η μητέρα της να έρθουν στην Αλικαρνασσό, Πρέπει να έρθουν εδώ, να κάνουν διακοπές και να γνωριστούμε. Πιστεύω και αισθάνομαι ότι είμαι ο πατέρας της Adele. Μπορώ ακόμη και να κάνω τεστ DNA, αν η Adele το θέλει. Το πιο σημαντικό πράγμα που θέλω ο κόσμος να ξέρει είναι ότι δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προσδοκία. Έχω μια καλή ζωή εδώ και θέλω μόνο η κόρη μου να γνωρίζει την αλήθεια», είπε ο Asar.

Σημειώνεται πως σε μια συνέντευξή της το 2015 στην Ολλανδία, η Adele είχε αναφέρει ότι η οικογένειά της κατάγεται από την Τουρκία, την Ισπανία και τη Βρετανία.

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η τέχνη της Ρωσίας είναι αίμα»: Οι Pussy Riot μπλόκαραν το ρωσικό περίπτερο στη Βενετία

Πολιτισμός / «Η τέχνη της Ρωσίας είναι αίμα»: Οι Pussy Riot μπλόκαραν το ρωσικό περίπτερο στη Βενετία

Οι Pussy Riot και η FEMEN διαδήλωσαν έξω από το ρωσικό περίπτερο της Μπιενάλε Βενετίας, καθυστερώντας την πρόσβαση για περίπου μισή ώρα. Η επιστροφή της Ρωσίας στη διοργάνωση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και ευρωπαϊκές πιέσεις.
THE LIFO TEAM
Σαρλότ Γκενσμπούρ, Έντγκαρ Ραμίρες και Άναμπελ Γουάλις σε σατιρική κωμωδία με φόντο την Αντίπαρο

Πολιτισμός / Πλούσιοι, φάρσες και χάος στην Αντίπαρο: Η νέα ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου μοιάζει με ελληνικό εφιάλτη πολυτελείας

Σε μια πολυτελή βίλα στην Αντίπαρο, οι ειδυλλιακές διακοπές μιας παρέας πλούσιων Βρετανών μετατρέπονται σε χάος, όταν μια φάρσα πάει θεαματικά στραβά. Το Oh, How Fun!, η νέα σατιρική κωμωδία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, θα παρουσιαστεί στο Marché du Film των Καννών, με πρωταγωνιστές τη Σαρλότ Γκενσμπούρ, τον Έντγκαρ Ραμίρες και την Άναμπελ Γουάλις.
THE LIFO TEAM
Η Ροσαλία μετατρέπει την pop αρένα σε όπερα, μπαλέτο και τελετουργία

Πολιτισμός / Η Ροσαλία αποθεώνεται από τις κριτικές για το Lux Tour στο Λονδίνο

Οι δύο sold out εμφανίσεις της Ροσαλία στο O2 του Λονδίνου προκάλεσαν ενθουσιώδεις κριτικές, με το Lux Tour να περιγράφεται ως ένα απαιτητικό, θεαματικό και ασυνήθιστα φιλόδοξο pop show που ενώνει όπερα, μπαλέτο, techno ένταση, θρησκευτική εικονογραφία και την κλίμακα μιας μεγάλης συναυλιακής υπερπαραγωγής.
THE LIFO TEAM
Τα όμορφα αγόρια του Hernan Bas ταξιδεύουν σαν να μην υπάρχει κόσμος

Πολιτισμός / Τα όμορφα αγόρια του Hernan Bas ταξιδεύουν σαν να μην υπάρχει κόσμος

Η έκθεση The Visitors ανοίγει στις 7 Μαΐου στο Ca' Pesaro της Βενετίας, με πάνω από 30 νέους πίνακες του Κουβανοαμερικανού καλλιτέχνη. Οι νεαροί άνδρες του Hernan Bas, όμορφοι, αμήχανοι και συχνά ενοχλητικοί, γίνονται η εικόνα μιας εποχής που αγγίζει τον κόσμο σαν τουριστικό προϊόν.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Οι Rolling Stones επιστρέφουν με νέο άλμπουμ και δεν μοιάζουν έτοιμοι να γίνουν μνημείο

Πολιτισμός / Οι Rolling Stones επιστρέφουν με νέο άλμπουμ και δεν μοιάζουν έτοιμοι να γίνουν μνημείο

Οι Rolling Stones παρουσίασαν στη Νέα Υόρκη το Foreign Tongues, το εικοστό πέμπτο στούντιο άλμπουμ τους, που κυκλοφορεί στις 10 Ιουλίου με 14 τραγούδια, νέο single, συμμετοχές από Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Στιβ Γουίνγουντ, Ρόμπερτ Σμιθ και Τσαντ Σμιθ, αλλά και υλικό με τον Τσάρλι Γουότς.
THE LIFO TEAM
Η πορφύρα των αυτοκρατόρων βρέθηκε σε ρωμαϊκά φέρετρα μωρών

Πολιτισμός / Η πορφύρα των αυτοκρατόρων βρέθηκε σε παιδικές ταφές στη ρωμαϊκή Γιορκ

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Γιορκ εντόπισαν ίχνη Τύριας πορφύρας και χρυσών νημάτων σε δύο παιδικές ταφές της ύστερης ρωμαϊκής περιόδου, ένα σπάνιο εύρημα που δείχνει πόση φροντίδα και δαπάνη μπορούσε να συνοδεύει ακόμη και τον θάνατο μικρών παιδιών.
THE LIFO TEAM
Η Αριάνα Ρόουζ Φίλιπ έγραψε ιστορία στο Met Gala: Η πρώτη χρήστρια αναπηρικού αμαξιδίου στον θεσμό

Πολιτισμός / Η Αριάνα Ρόουζ Φίλιπ έγραψε ιστορία στο Met Gala: Η πρώτη τρανς χρήστρια αναπηρικού αμαξιδίου στον θεσμό

Η Ααριάνα Ρόουζ Φίλιπ έγραψε ιστορία ως η πρώτη χρήστρια αναπηρικού αμαξιδίου που παρευρέθηκε στο Met Gala, φορώντας Collina Strada και λέγοντας στη Vogue ότι η μόδα πρέπει να βλέπει τα ανάπηρα άτομα όχι μόνο ως ακτιβιστές, αλλά ως μοντέλα, ταλέντα και δημιουργικές παρουσίες.
THE LIFO TEAM
Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Πολιτισμός / Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Tony, της ταινίας για τα νεανικά χρόνια του Άντονι Μπουρντέν, με τον Ντόμινικ Σέσα στον ρόλο του μελλοντικού σεφ, συγγραφέα και ταξιδευτή πριν από τη φήμη του Kitchen Confidential.
THE LIFO TEAM
Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπιο: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Πολιτισμός / Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπια: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Η έκθεση Gaza, the future has an ancient heart στη Fondazione Merz παρουσιάζει περισσότερα από 80 αρχαιολογικά αντικείμενα από τη Γάζα μαζί με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, αναδεικνύοντας την παλαιστινιακή πολιτιστική κληρονομιά ως ζωντανή μνήμη μέσα στον πόλεμο, τον εκτοπισμό και την απώλεια.
THE LIFO TEAM
Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Πολιτισμός / Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Η πρώτη εν ζωή γυναίκα καλλιτέχνιδα με ατομική έκθεση στις Gallerie dell’Accademia παρουσιάζει στις 6 Μαΐου το Transforming Energy στη Βενετία, ζητώντας από τους επισκέπτες να αφήσουν τα κινητά, να αγγίξουν τα έργα και να συμμετάσχουν σωματικά στην εμπειρία
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια