Αυτός ο Τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της Αdele

Αυτός ο Τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της Αdele Facebook Twitter
7

Ένας λαϊκός τραγουδιστής που ζει στην Αλικαρνασσό υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της διάσημης ποπ σταρ Adele, σύμφωνα με όσα μεταδίδουn το πρακτορείο Doğan και η εφημερίδα Hürriyet.

Ο 52χρονος Mehmet Asar δήλωσε ότι είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με την Penny Adkins, μητέρα της Adele την περίοδο που εκείνη έκανε διακοπές στο τουρκικό θέρετρο τον Ιούλιο του 1987 και λέει πως το κοριτσάκι που γεννήθηκε τον Μάιο του 1988 ήταν η Adele, με αυτόν να είναι ο πατέρας.

Ο Asar είπε ότι συναντήθηκε με Adkins, ενώ εργαζόταν ως οδηγός ταξί και διατήρησε επαφή μαζί της για λίγο διάστημα.

Αυτός ο Τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της Αdele Facebook Twitter

Ο τραγουδιστής ισχυρίζεται πως εκείνο το καλοκαίρι είχε αναλάβει χρέη ξεναγού για τη μητέρα της Adele και την παρέα της για πάνω από δύο εβδομάδες. «Η ίδια μου συστήθηκε ως νοσοκόμα. Αρέσαμε ο ένας στον άλλο και η σχέση κράτησε δύο εβδομάδες. Τελικά παρέτεινε τις διακοπές της και επέστρεψε στην Αγγλία ένα μήνα αργότερα. Αργότερα επέστρεψε στην Αλικαρνασσό δύο φορές και έμεινε για ένα μήνα», λέει ο 52χρονος που παρουσιάζει και φωτογραφίες ως αποδεικτικά της σχέσης.

Αυτός ο Τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της Αdele Facebook Twitter

Ο Mehmet ισχυρίζεται πως η Penny ήθελε να την ακολουθήσει στην Αγγλία, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Αναφέρει πως μίλησαν στο τηλέφωνο μερικές φορές μετά το τέλος της σχέσης τους, αλλά λέει πως εκείνη την εποχή ήταν κάτι που κόστιζε πολύ και ήταν δύσκολο οπότε και χάθηκε η επαφή.

«Η ημερομηνία που ήμουν σε σχέση με τη μητέρα της και η ημερομηνία γέννησης τη Adele ταιριάζουν απόλυτα», κατά τα λεγόμενα του 52χρονου ο οποίος κάνει μάλιστα λόγο και για φυσική ομοιότητα. 

Αυτός ο Τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της Αdele Facebook Twitter

Δήλωσε ότι ποτέ δεν παντρεύτηκε και τόνισε ότι το μόνο που επιθυμούσε είναι η Adele να γνωρίζει την αλήθεια.

«Καλώ την Adele και η μητέρα της να έρθουν στην Αλικαρνασσό, Πρέπει να έρθουν εδώ, να κάνουν διακοπές και να γνωριστούμε. Πιστεύω και αισθάνομαι ότι είμαι ο πατέρας της Adele. Μπορώ ακόμη και να κάνω τεστ DNA, αν η Adele το θέλει. Το πιο σημαντικό πράγμα που θέλω ο κόσμος να ξέρει είναι ότι δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προσδοκία. Έχω μια καλή ζωή εδώ και θέλω μόνο η κόρη μου να γνωρίζει την αλήθεια», είπε ο Asar.

Σημειώνεται πως σε μια συνέντευξή της το 2015 στην Ολλανδία, η Adele είχε αναφέρει ότι η οικογένειά της κατάγεται από την Τουρκία, την Ισπανία και τη Βρετανία.

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM
Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

5 σχόλια