Αυτός ο Τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της Αdele

Αυτός ο Τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της Αdele Facebook Twitter
7

Ένας λαϊκός τραγουδιστής που ζει στην Αλικαρνασσό υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της διάσημης ποπ σταρ Adele, σύμφωνα με όσα μεταδίδουn το πρακτορείο Doğan και η εφημερίδα Hürriyet.

Ο 52χρονος Mehmet Asar δήλωσε ότι είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με την Penny Adkins, μητέρα της Adele την περίοδο που εκείνη έκανε διακοπές στο τουρκικό θέρετρο τον Ιούλιο του 1987 και λέει πως το κοριτσάκι που γεννήθηκε τον Μάιο του 1988 ήταν η Adele, με αυτόν να είναι ο πατέρας.

Ο Asar είπε ότι συναντήθηκε με Adkins, ενώ εργαζόταν ως οδηγός ταξί και διατήρησε επαφή μαζί της για λίγο διάστημα.

Αυτός ο Τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της Αdele Facebook Twitter

Ο τραγουδιστής ισχυρίζεται πως εκείνο το καλοκαίρι είχε αναλάβει χρέη ξεναγού για τη μητέρα της Adele και την παρέα της για πάνω από δύο εβδομάδες. «Η ίδια μου συστήθηκε ως νοσοκόμα. Αρέσαμε ο ένας στον άλλο και η σχέση κράτησε δύο εβδομάδες. Τελικά παρέτεινε τις διακοπές της και επέστρεψε στην Αγγλία ένα μήνα αργότερα. Αργότερα επέστρεψε στην Αλικαρνασσό δύο φορές και έμεινε για ένα μήνα», λέει ο 52χρονος που παρουσιάζει και φωτογραφίες ως αποδεικτικά της σχέσης.

Αυτός ο Τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της Αdele Facebook Twitter

Ο Mehmet ισχυρίζεται πως η Penny ήθελε να την ακολουθήσει στην Αγγλία, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Αναφέρει πως μίλησαν στο τηλέφωνο μερικές φορές μετά το τέλος της σχέσης τους, αλλά λέει πως εκείνη την εποχή ήταν κάτι που κόστιζε πολύ και ήταν δύσκολο οπότε και χάθηκε η επαφή.

«Η ημερομηνία που ήμουν σε σχέση με τη μητέρα της και η ημερομηνία γέννησης τη Adele ταιριάζουν απόλυτα», κατά τα λεγόμενα του 52χρονου ο οποίος κάνει μάλιστα λόγο και για φυσική ομοιότητα. 

Αυτός ο Τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της Αdele Facebook Twitter

Δήλωσε ότι ποτέ δεν παντρεύτηκε και τόνισε ότι το μόνο που επιθυμούσε είναι η Adele να γνωρίζει την αλήθεια.

«Καλώ την Adele και η μητέρα της να έρθουν στην Αλικαρνασσό, Πρέπει να έρθουν εδώ, να κάνουν διακοπές και να γνωριστούμε. Πιστεύω και αισθάνομαι ότι είμαι ο πατέρας της Adele. Μπορώ ακόμη και να κάνω τεστ DNA, αν η Adele το θέλει. Το πιο σημαντικό πράγμα που θέλω ο κόσμος να ξέρει είναι ότι δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προσδοκία. Έχω μια καλή ζωή εδώ και θέλω μόνο η κόρη μου να γνωρίζει την αλήθεια», είπε ο Asar.

Σημειώνεται πως σε μια συνέντευξή της το 2015 στην Ολλανδία, η Adele είχε αναφέρει ότι η οικογένειά της κατάγεται από την Τουρκία, την Ισπανία και τη Βρετανία.

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Οδύσσεια του Nolan φέρνει πίσω το διάλειμμα στα ελληνικά σινεμά

Πολιτισμός / Η Οδύσσεια του Νόλαν φέρνει πίσω το διάλειμμα στα ελληνικά σινεμά

Αίθουσες στην Αθήνα προσθέτουν διάλειμμα στη σχεδόν τρίωρη Οδύσσεια του Νόλαν, παρά την επιλογή του σκηνοθέτη να τη δείχνει χωρίς παύση. Για τα ελληνικά θερινά σινεμά, το διάλειμμα παραμένει αδιαπραγμάτευτο: τουαλέτα, κυλικείο, τσιγάρο και κουβέντα πριν ξανασβήσουν τα φώτα.
THE LIFO TEAM
Το «AI σχολείο» που αντέγραψε ποίηση και έβαλε ποίημα για λιντσαρίσματα σε παιδιά 2-8 ετών

Τech & Science / Το «AI σχολείο» που αντέγραψε παράνομα ποίηση και πρότεινε ποίημα για λιντσαρίσματα σε παιδιά 2 έως 8 ετών

Η εφαρμογή Giggle Academy μετέτρεψε παράνομα εκατοντάδες ποιήματα σε παιδικά «μαθήματα» με AI εικόνες. Ανάμεσά τους, ποίημα για τα λιντσαρίσματα στις ΗΠΑ εμφανίστηκε ως υλικό για παιδιά 2 έως 8 ετών.
THE LIFO TEAM
Boy George: Αποχώρησε από το Jesus Christ Superstar μετά το φιλοϊσραηλινό AI τραγούδι του

Πολιτισμός / Boy George: Αποχώρησε από το Jesus Christ Superstar μετά το φιλοϊσραηλινό AI τραγούδι του

Ο Boy George δεν θα εμφανιστεί τελικά ως Ηρώδης στο Jesus Christ Superstar του London Palladium, λίγες ημέρες μετά το We Will Dance Again, ένα τραγούδι υπέρ της στρατιωτικής δράσης του Ισραήλ που ο ίδιος είπε ότι δημιουργήθηκε με AI.
THE LIFO TEAM
Το MoMA PS1 γίνεται ζωντανό δάσος με ένα γιγάντιο αρκουδάκι στο κέντρο του

Πολιτισμός / Το MoMA γίνεται ζωντανό δάσος με ένα γιγάντιο αρκουδάκι στο κέντρο του

Στις 31 Ιουλίου, το MoMA PS1 ανοίγει την αυλή του ως ζωντανό δάσος με 50 δέντρα, 1.500 φυτά και ένα γιγάντιο αρκουδάκι που καταπίνει τους επισκέπτες. Το έργο του Precious Okoyomon ενώνει παιδικότητα, κλιματικό άγχος και δημόσια τέχνη.
THE LIFO TEAM
Η παλαιστινιακή σημαία των Massive Attack άνοιξε αστυνομική έρευνα στη Σιγκαπούρη

Πολιτισμός / Massive Attack: Σήκωσαν παλαιστινιακή σημαία στη σκηνή και η Σιγκαπούρη ερευνά τη συναυλία τους

Οι Massive Attack ύψωσαν παλαιστινιακή σημαία στη σκηνή και οι αρχές της Σιγκαπούρης ερευνούν την εμφάνισή τους για πιθανή παραβίαση άδειας. Μια πολιτική χειρονομία έγινε υπόθεση κρατικού ελέγχου.
THE LIFO TEAM
Το Noma ανοίγει ξανά χωρίς τον René Redzepi στο τιμόνι

Πολιτισμός / Το Noma ανοίγει ξανά χωρίς τον René Redzepi στο τιμόνι

Το Noma επιστρέφει στις 5 Αυγούστου χωρίς τον άνθρωπο που το έκανε μύθο και χωρίς φετινή σφραγίδα Michelin. Μετά τις καταγγελίες για κακομεταχείριση, το ερώτημα είναι αν η υψηλή γαστρονομία μπορεί να συνεχιστεί χωρίς τον chef-αφέντη.
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια