Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Πώς θα ήταν αν το σκηνοθετούσε ο Γουές Άντερσον;

Here’s what ‘Lord Of The Rings’ would look like if directed by Wes Anderson according to AI Facebook Twitter
Φωτ.: youtube
0

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών σε σκηνοθεσία Γουές Άντερσον. Όχι, δεν είναι λάθος είναι ένα νέο βίντεο με την μέθοδο της τεχνητής νοημοσύνης που αλλάζει όσα ξέραμε για την τριλογία.

Τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης όπως το ChatGPT απασχολούν κατά κόρον τις ειδήσεις τον τελευταίο καιρό καθώς γίνονται πιο προσβάσιμα και εύκολα στη χρήση.

Η βάση δε, χρηστών του ChatGPT έχει αυξηθεί κατά 100 εκατομμύρια χρήστες μέσα σε λίγους μόνο μήνες. Ορισμένοι ερευνητές είπαν επίσης ότι είναι πλέον σχεδόν αδύνατο να γίνει διάκριση μεταξύ ανθρώπινου γραπτού και κειμένου, που παράγεται από τεχνητή νοημοσύνη.

Η ομάδα του Curious Refuge, ετοίμασε ένα βίντεο από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών αλλιώτικο, όπου με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, οι ταινίες παρουσιάζονται μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Γουές Άντερσον.

«Τι θα γινόταν αν ο Γουές Άντερσον σκηνοθετούσε τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών; Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτό το Ταξίδι στη Μέση Γη».

Πριν από λίγο καιρό «κυκλοφόρησε και η εκδοχή του Star Wars δια «χειρός» Γουές Άντερσον, πάντα με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε μία σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Πολιτισμός / Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Η αποκάλυψη της Σελίν Ντιόν σχετικά με τη μεγάλη δόση ηρεμιστικών που έπαιρνε ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της αυτοάνοσης ασθένειας
NEWSROOM
Ο βασιλιάς Κάρολος με διάσημους προσκεκλημένους στα βραβεία «The King's Foundation Awards»

Πολιτισμός / Ο βασιλιάς Κάρολος με διάσημους προσκεκλημένους στα βραβεία «The King's Foundation Awards»

Ο Βρετανός μονάρχης φωτογραφήθηκε με τους Ροντ Στιούαρτ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ναόμι Κάμπελ και Σιένα Μίλερ - Ο βασιλιάς Κάρολος ίδρυσε την φιλανθρωπική οργάνωση «The King's Foundation» το 1990
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Μοναδικό εύρημα από τη μινωϊκή εποχή στο Καστέλλι: Μνημειακό αρχιτεκτονικό σύνολο, σε κυκλικό σχήμα

Πολιτισμός / Μοναδικό εύρημα από τη μινωϊκή εποχή στο Καστέλλι εκεί όπου επρόκειτο να μπει το ραντάρ του νέου αεροδρομίου

Το μνημειακό αρχιτεκτονικό σύνολο, σε κυκλικό σχήμα, αποτελείται από οκτώ επάλληλους λιθόκτιστους δακτυλίους σε δαιδαλώδη διάρθρωση ενώ οι χώροι επικοινωνούν μεταξύ τους με στενά ανοίγματα
NEWSROOM