Ανοίγει ξανά το θερινό σινεμά της Αίγλης Ζαππείου

Ανοίγει ξανά το θερινό σινεμά της Αίγλης Ζαππείου Facebook Twitter
Φωτο: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Μια πολύ ευχάριστη είδηση περίμενε τους αθηναίους σινεφίλ σήμερα, καθώς ανακοινώθηκε ότι ένας από τους πιο αγαπημένους θερινούς κινηματογράφους της πόλης θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του για να κοινωνήσει το σινεμά.

Ο λόγος για το θερινό σινεμά της Αίγλης Ζαππείου, το οποίο παρέμενε κλειστό από τις αρχές του καλοκαιριού, λόγω προβλημάτων με το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Οι φήμες ήθελαν τον κινηματογράφο να παραμένει κλειστός για όλο το καλοκαίρι και να ανανεώνει το ραντεβού του με τους σινεφίλ για το 2022.

Σήμερα το πρωί, όμως, η εταιρεία Σπέντζος Φιλμς ΑΕ ανακοίνωσε ότι ο κινηματογράφος πρόκειται να επαναλειτουργήσει εκ νέου μέσα στο φετινό καλοκαίρι υπό τη διεύθυνσή της. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης των προβολών δεν έγινε ακόμα γνωστή, αλλά το σίγουρο είναι ότι η επαναλειτουργία μιας από τις αίθουσες με τις καλύτερες συνθήκες προβολής εντός του λεκανοπεδίου συνιστά ένα υπέροχο δώρο τόσο για τους θεατές, όσο και για την αγορά. Θυμίζουμε ότι στην Αίγλη Ζαππείου πέρυσι είχε πραγματοποιηθεί και μέρος του κινηματογραφικού φεστιβάλ Αθηνών «Νύχτες Πρεμιέρας».

Ας ελπίσουμε να έχουμε σύντομα ευχάριστα νέα και για ένα άλλο πολυαγαπημένο σινεμά του κέντρου, το Cine Paris στην Πλάκα, το οποίο παραμένει κλειστό από πέρυσι λόγω εργασιών στατικής ενίσχυσης στην περιοχή.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM