Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου

 

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου από τις 4 Ιανουαρίου και το χθεσινό, τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν έκανε λόγο για σημάδια βελτίωσης. «Ξεπεράστηκε κάθε κίνδυνος και είναι όλα καλά. Το πεντάλεπτο που μου αναλογούσε πήγα και τον είδα. Είμαστε κοντά του και είμαστε χαρούμενοι γιατί ξεπέρασε κάθε κίνδυνο. Σίγουρα η στενοχώρια θα έχει παίξει κάποιο ρόλο υποθέτω» είπε, μεταξύ άλλων, η Ερασμία Μάνου.

 

«Περάσαμε λίγο την αγωνία μας, δόξα τω Θεώ όμως όλα είναι μια χαρά πλέον. Είναι καλά, είναι εκτός εντατικής και δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά [...] Σίγουρα θα μείνει κάποιες μέρες στο νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να επανέλθει ο οργανισμός πλήρως στην αρχική του κατάσταση», κατέληξε, αναφερόμενη στον πρόσφατο θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου το προηγούμενο Σάββατο. 

 

Το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου αναφέρει: «Ανακοινώνεται, ότι ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και κλινικά σταθεροποιημένος, υπό φαρμακευτική αγωγή. Η περαιτέρω διερεύνηση της κατάστασής του, (η οποία κρίνεται σοβαρή αλλά βαίνει βελτιούμενη), προγραμματίζεται για την συνέχεια. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου».

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr