Στην απόρριψη της αγωγής που κατέθεσε ο DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός David Mueller κατά της Taylor Swift, κατηγορώντας την πως ήταν οι καταγγελίες της περί σεξουαλικής παρενόχλησης που οδήγησαν στην απόλυσή του από το σταθμό όπου εργαζόταν, προχώρησε αμερικανικό δικαστήριο.

 

Ο δικαστής William Martinez αποφανθεί πως η Αμερικανίδα ποπ σταρ δεν μπορεί να θεωρηθεί υπαίτια για το γεγονός πως ο Mueller δεν κατάφερε να αποδείξει ότι είναι αυτή που ευθύνεται προσωπικά για την απόλυσή του ή για την καταστροφή της καριέρας του, όπως ισχυρίζεται.

 

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου προκάλεσε δάκρυα στην 27χρονη τραγουδίστρια η οποία υπενθυμίζεται ότι έχει καταθέσει, επίσης, αγωγή ζητώντας τη συμβολική αποζημίωση του 1 δολαρίου για την σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να υπέστη κατά τη διάρκεια ενός event το 2013.

 

Την περασμένη Πέμπτη, η Taylor Swift κατέθεσε για πρώτη φορά στο δικαστήριο για το περιστατικό με τον DJ David Mueller, τον οποίο κατηγορεί ότι πριν από περίπου τέσσερα χρόνια είχε χώσει το χέρι του κάτω από τη φούστα της και είχε προχωρήσει σε μία άσεμνη χειρονομία.

 

«Το χέρι του έμεινε κολλημένο πίσω μου καθώς απομακρυνόμουν από κοντά του» δήλωσε η Swift κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. «Με χούφτωσε, ξεκάθαρα. Με χούφτωσε για πολλή ώρα», πρόσθεσε.

 

«Ήταν σοκαριστικό. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν κάτι παρόμοιο», ομολόγησε η Αμερικανίδα σταρ της ποπ.