Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα panda από αύριο στους κινηματογράφους

Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα πάντα από αύριο στους κινηματογράφους Facebook Twitter
Το Magazine Dreams πήρε αναβολή ενός έτους μετά την καταδίκη του πρωταγωνιστή Τζόναθαν Μέιτζορς για επίθεση και σωματική βλάβη σε βάρος της πρώην συντρόφου του.
0

Νηστεία και στις κινηματογραφικές αίθουσες, με μόλις τρεις νέες ταινίες στο πρόγραμμα της εβδομάδας. Δεν είναι απαραίτητα μικρός αριθμός για τα δεδομένα της αγοράς, αλλά με τον ορυμαγδό νέων κυκλοφοριών το τελευταίο διάστημα, ο προγραμματισμός παραπέμπει σε άτυπη ημιαργία στον χώρο της διανομής. 

Το Sinners του Ράιαν Κούγκλερ είναι ένα μεγάλο εμπορικό στοίχημα του σκηνοθέτη. Συνεργαζόμενος ξανά με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, τις υπηρεσίες του οποίου χρειάστηκε και στα Fruitvale Station, Creed και Black Panther, ο Κούγκλερ στηρίζεται σε δική του ιδέα και μάς ταξιδεύει έναν αιώνα πίσω, συνδυάζοντας τον βαμπιρικό μύθο με την απειλή της Κου Κλουξ Κλαν και την περιπέτεια με τα μπλουζ, σε μια υπερπαραγωγή που ελπίζουμε να πετύχει εισπρακτικά, ώστε να παροτρύνει το στούντιο της Warner να συνεχίσει να επενδύει (και) σε πρωτότυπες ταινίες, όχι μόνο σε εκτεταμένα promo-reels δημοφιλών brand names – βλέπε Minecraft.

Το Magazine Dreams πήρε αναβολή ενός έτους μετά την καταδίκη του πρωταγωνιστή Τζόναθαν Μέιτζορς για επίθεση και σωματική βλάβη σε βάρος της πρώην συντρόφου του – το υπογραμμίζουμε, πρόκειται για καταδίκη, όχι μόνο για καταγγελία – και κυκλοφορεί τώρα στις αίθουσες. Το φιλμ είναι απροκάλυπτα ετερόφωτο – θα καταλάβαινες τον Σκορσέζε αν αποφάσιζε να πάει τους δημιουργούς στους δικηγόρους- πεισματικά σοβαροφανές και δυσάρεστο, με ήρωα έναν incel με όνειρα καριέρας στο bodybuilding, o οποίος προσφεύγει στη βία, όταν δεν παίρνει το μερίδιό του από την πίτα του αμερικανικού ονείρου. 

Τέλος, για τις οικογένειες κυκλοφορεί το Moon the Panda, μια (φανταζόμαστε) καλόψυχη οικογενειακή περιπέτεια που δεν πραγματοποίησε δημοσιογραφική προβολή. Αυτά από εμάς, καλό Πάσχα, να πηγαίνετε σινεμά και προσοχή στο πρόγραμμα των κινηματογράφων αυτές τις μέρες – κάποιες αίθουσες λειτουργούν με μειωμένο ωράριο ή κλείνουν τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Πολιτισμός / Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Το μαρμάρινο θραύσμα βρισκόταν στην κατοχή Χιλιανού πολίτη και σύμφωνα με τον ίδιο, η  οικογένειά του το κατείχε από τη δεκαετία του 1930, με την πληροφορία ότι προέρχεται από την Ακρόπολη
LIFO NEWSROOM
Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Πολιτισμός / Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Η Αφροαμερικανή εικαστικός επικαλείται λογοκρισία σχετικά με έναν από τους πίνακές της, εμπνευσμένο από τρανς καλλιτέχνιδα - «Σε μια εποχή που τα τρανς άτομα δέχονται επιθέσεις, φιμώνονται και κινδυνεύουν στις ΗΠΑ, η σιωπή δεν είναι επιλογή»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

«Στο τελευταίο του μήνυμα μου έγραψε ότι θα ξαναρχόταν στο Μπέρμιγχαμ» - Αποκάλυψαν πως η τελευταία τους συνάντηση ήταν στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Black Sabbath
LIFO NEWSROOM