Ακύρωση παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου λόγω της απεργίας του ΣΕΗ

Ακύρωση παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου λόγω της απεργίας του ΣΕΗ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ακυρώνονται οι αυριανές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου λόγω της απεργίας την οποία έχει προκηρύξει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Πιο συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου ακυρώνονται οι εξής παραστάσεις:

-«Η σπασμένη στάμνα» του Χάινριχ φον Κλάιστ και οι «Βρυκόλακες» του Χένρικ Ίψεν στην Κεντρική Σκηνή,

-«Ο Άλλος» της Πένυς Φυλακτάκη στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος»,

-«Η Χάιντι και τα βουνά» του Ανδρέα Φλουράκη και «Το ξύπνημα της άνοιξης» του Φρανκ Βέντεκιντ σε διασκευή της Άνια Ράις στη Σκηνή «Ελένη Παπαδάκη»

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου, όσοι εκ των θεατών έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις προαναφερθείσες παραστάσεις, μπορούν να προχωρήσουν σε αλλαγής ημερομηνίας ή σε ακύρωση με επιστροφή του αντιτίμου. 

Επίσης όσοι εκ των θεατών έχουν αγοράσει τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά, θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη διαδικασία ακύρωσης ή αλλαγής των εισιτηρίων τους.

Τέλος εισιτήρια που αγοράστηκαν από φυσικό σημείο προπώλησης, μπορούν να αλλαχθούν ή να ακυρωθούν στο ίδιο σημείο όπου αγοράστηκαν.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Banksy Βηθλεέμ Ξενοδοχείο

Πολιτισμός / Walled Off Hotel: Το ξενοδοχείο του Banksy στη Βηθλεέμ επαναλειτουργεί με μήνυμα ειρήνης

Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το τείχος στη Δυτική Όχθη, είχε μείνει κλειστό μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 και τον πολέμο που ακολούθησε στη Γάζα
THE LIFO TEAM