Ακύρωση παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου λόγω της απεργίας του ΣΕΗ

Ακύρωση παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου λόγω της απεργίας του ΣΕΗ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ακυρώνονται οι αυριανές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου λόγω της απεργίας την οποία έχει προκηρύξει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Πιο συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου ακυρώνονται οι εξής παραστάσεις:

-«Η σπασμένη στάμνα» του Χάινριχ φον Κλάιστ και οι «Βρυκόλακες» του Χένρικ Ίψεν στην Κεντρική Σκηνή,

-«Ο Άλλος» της Πένυς Φυλακτάκη στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος»,

-«Η Χάιντι και τα βουνά» του Ανδρέα Φλουράκη και «Το ξύπνημα της άνοιξης» του Φρανκ Βέντεκιντ σε διασκευή της Άνια Ράις στη Σκηνή «Ελένη Παπαδάκη»

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου, όσοι εκ των θεατών έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις προαναφερθείσες παραστάσεις, μπορούν να προχωρήσουν σε αλλαγής ημερομηνίας ή σε ακύρωση με επιστροφή του αντιτίμου. 

Επίσης όσοι εκ των θεατών έχουν αγοράσει τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά, θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη διαδικασία ακύρωσης ή αλλαγής των εισιτηρίων τους.

Τέλος εισιτήρια που αγοράστηκαν από φυσικό σημείο προπώλησης, μπορούν να αλλαχθούν ή να ακυρωθούν στο ίδιο σημείο όπου αγοράστηκαν.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΘΝΟΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ

Πολιτισμός / Τι έδειξαν οι ανασκαφές για την αρχαία πόλη της Κύθνου

Οι εργασίες φέτος επικεντρώθηκαν και πάλι στην Ακρόπολη, αφενός στην ανασκαφή του οικιστικού συγκροτήματος του Νοτίου Πλατώματος και αφετέρου στην ευρύτερη περιοχή του ιερού της Δήμητρας και Κόρης
THE LIFO TEAM
Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Πολιτισμός / Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ, διαμορφώνει και αναδεικνύει τον ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά μη αναδεδειγμένο, μέχρι σήμερα, αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»
THE LIFO TEAM
Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Πολιτισμός / Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Σχόλια στο εξωτερικό το συγκρίνουν με την ενέργεια του Käärijä (Φινλανδία 2023), όχι γιατί μοιάζει μουσικά, αλλά γιατί έχει αυτόν τον "τρελό" και κολλητικό ρυθμό που σε κάνει να θέλεις να χορέψεις αμέσως.
THE LIFO TEAM
Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο

Πολιτισμός / Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο διευθυντής του μουσείου

Το εμβληματικό μουσείο της Μαδρίτης υποδέχτηκε 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2025, μία τεράστια επιτυχία την οποία ο διευθυντής του την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη
THE LIFO TEAM