55 εκατομμύρια αποζημίωση στην Erin Andrews για το γυμνό video

55 εκατομμύρια αποζημίωση στην Erin Andrews για το γυμνό video Facebook Twitter
1

55 εκατομμύρια δολάρια επιδίκασε ως αποζημίωση στην αμερικανίδα ρεπόρτερ αθλητικών εκπομπών Erin Andrews για το γυμνό video που τράβηξε άνδρας ενώ εκείνη ήταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου και το κυκλοφόρησε στο ίντερνετ.

Η παρουσιάστρια είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του ξενοδοχείου της αλυσίδας Marriot και του Michael Barrett, που ζήτησε να ενοικιάσει το δωμάτιο δίπλα σε αυτό της Άντριους και στη συνέχεια άνοιξε μια τρύπα στον τοίχο για να τη βιντεοσκοπήσει γυμνή.

Από το 2009 οπότε το βίντεο εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, η Andrews κατέθεσε κλαίγοντας στο δικαστήριο ότι υπέστη όλα τα είδη των προσωπικών τραυμάτων και ότι υπέφερε από κατάθλιψη. Τώρα, η 37χρονη δημοσιογράφος θα λάβει την τεράστια αποζημίωση που διέταξε το δικαστήριο την αλυσίδα ξενοδοχείων να της πληρώσει, κρίνοντας ότι διευκόλυνε τον   Michael David Barrett,  στο να διαπράξει το έγκλημα του.  Ο δικηγόρος της Andrews »υποστήριξε ότι το ξενοδοχείο θα μπορούσε να κάνει κάτι για να αποτρέψει αυτό που συνέβη» και συνολικά ζήτησε αποζημίωση 75 εκατ. δολαρίων.  

Ο δράστης ομολόγησε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια στη φυλακή, για να υπηρετήσει τελικά 20 μήνες . Πλέον αντιμετωπίζει κι αυτός την αγωγή για αποζημίωση από την εταιρεία West End Partners, ιδιοκτήτρια του franchise Marriott στο Νάσβιλ, και του Ομίλου Windsor Capital που λειτουργεί το ξενοδοχείο.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεμοστρόβιλοι, προσεληνώσεις και η διαχρονική γοητεία της Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ανεμοστρόβιλοι, προσεληνώσεις και η διαχρονική γοητεία της Όντρεϊ Χέπμπορν

Μια δυνατή εβδομάδα στις αίθουσες με τη Σκάρλετ Γιόχανσον ως κομεντιέν παλιάς κοπής, τον Νίκολας Κέιτζ ως εκπρόσωπο του Κακού και δύο ελκυστικές επανεκδόσεις να ξεχωρίζουν.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Υπουργείο Πολιτισμού: Η ανακοίνωση για την οικία του Άγγελου Τερζάκη στο Ναύπλιο

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Δεν πωλούνται τουριστικά είδη στην οικία του Άγγελου Τερζάκη στο Ναύπλιο

Τι εξηγεί το υπουργείο Πολιτισμού για την απαλλοτρίωση και αποκατάσταση της οικίας του Άγγελου Τερζάκη που αποκτήθηκε από το ελληνικό δημόσιο το 2020 έναντι τιμήματος 490.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM