5 αγαπημένοι δίσκοι της Julietta

5 αγαπημένοι δίσκοι της Julietta Facebook Twitter
0

Με ήρωες των Moodyman και τον Maurizio που ανακάλυψε από τα πρώτα house παρτι στις αρχές της δεκαετίας του ’90 στο Μόναχο, δεν ήταν δύσκολο για την Julietta να αφιερωθεί στην ηλεκτρονική μουσική.  Αυτή της η αγάπη την οδήγησε σε μια από τις πρώτες ραδιοφωνικές εκπομπές της Νότιας Γερμανίας, αποκλειστικά για την ηλεκτρονική μουσική σκηνή και αργότερα στην Harry Klein Records. Στα σετ της παίζει house και μερικές φορές techno ενώ έχει ένα ταλέντο στο να αναμειγνύει εύστοχα παλιά και πιο σύγχρονα κομμάτια. Στην Αθήνα θα εμφανιστεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στο πλαίσιο του Revolt! μαζί με τον Praslea από την Ρουμανία και τους δικούς μας,  Mr. Roussos και K.atou.

Οι 5 δίσκοι που δεν αποχωρίζεται ποτέ.Azymuth - “Jazz Carnival (Global Communication Space Jazz Mix)”

 


 

Ένας κλασικός δίσκος και σίγουρα ένας από τους αγαπημένους μου όλων των εποχών που πάντα έχω μαζί στα σετ μου. Ακόμη κι αν δεν τον παίζω συνέχεια, κάθε φορά που το κάνω με συγκινεί.

Andy Kolwes -Walk To The Moon


Ένα από τα πιο όμορφα άλμπουμ που κυκλοφόρησαν πέρσι. Σταμάτησα για λίγο να το παίζω μέχρι που ο Praslea μου θύμισε πάλι πόσο καλό είναι όταν το έπαιξε σαν τελευταίο κομμάτι σε ένα πάρτι που κάναμε στο Μόναχο.

Marco Zenker -Landwehr


Αυτός ο τύπος από το Μόναχο τα πάει πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Μου αρέσουν σχεδόν τα πάντα από ότι κυκλοφορήσει αυτή τη στιγμή, ακόμη και αυτά που είναι περισσότερο techno. Αλλά για ειδικές στιγμές είναι ότι πρέπει.

KB Project - “Can You Feel It”


Αυτό το άλμπουμ είναι 100% ο δίσκος που έχω πιο πολύ από αυτούς που κουβαλάω μαζί μου. Ποτέ δεν τον βαριέμαι επειδή πάντα δημιουργεί μια ειδική ατμόσφαιρα στην πίστα. Τον έπαιξα το περασμένο πρωινό της Κυριακής στο Panoramabar μετά από διάφορα minimal και house κομμάτια ακριβώς την στιγμή που βγήκε ο ήλιος ... μία από τις αγαπημένες μου στιγμές της βραδιάς.

Melchior Productions Ltd. - “Galeria de Bahia”


Το συγκεκριμένο κατέχει την πρωτη θέση από όλες τις κυκλοφορίες που έκανε ποτέ ο Thomas. Μπορεί να το παίξεις οπουδήποτε και κάθε στιγμή. Διαχρονική μουσική.

Info:

Revolt! Presents Praslea  - Julietta w/ K.atou & Mr.Roussos

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8], Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 12 τα μεσάνυχτα με είσοδο 8 ευρώ.

Pay-list πριν από 2:00AM 5 ευρώ (αποστολή σας ονόματα για να [email protected]).

Resident Advisor προπώληση : 5 ευρώ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ