«Απόλυτη μαλ****»: Ο Ίντρις Έλμπα διαψεύδει ότι πληρώθηκε για να πει πως έχει κορωνοϊό

«Απόλυτη μαλ****»: Ο Ίντρις Έλμπα διαψεύδει ότι πληρώθηκε για να πει πως έχει κορωνοϊό Facebook Twitter
0

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι διάσημοι πληρώνονται για να δηλώσουν πως έχουν κορωνοϊό. Μια θεωρία συνωμοσίας που εκνεύρισε τον Ίντρις Έλμπα, ο οποίος έχει βρεθεί θετικός.

Ο Βρετανός ηθοποιός και η σύζυγός του, Σαμπρίνα, είναι σε κατ' οίκον απομόνωση, καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν πως πληρώθηκαν για να πουν κάτι τέτοιο, ο Έλμπα χαρακτήρισε «απόλυτη μα**κία» αυτή την άποψη, σχολιάζοντας ότι δεν καταλαβαίνει αυτήν τη λογική. 

«Η διαπόμπευση λόγω των ελέγχων είναι αντιπαραγωγική. Δεν βλέπω τι κερδίζουν οι άνθρωποι από αυτό. Πρέπει όλοι να μπορούν να κάνουν το τεστ» είπε ο Ίντρις Έλμπα στο Instagram, αναφερόμενος στη δυσαρέσκεια που υπάρχει επειδή στις ΗΠΑ πολλοί δεν μπορούν να ελεγχθούν, ενώ διάσημοι δηλώνουν πως το τεστ τους βγήκε αρνητικό, έχοντας υποβληθεί σε αυτό ακόμα και χωρίς να παρουσιάζουν συμπτώματα.

«Το ότι κάποιος σαν εμένα θα πληρωθεί για να πει ότι έχει κορωνοϊό είναι απόλυτη μα**κία, μια ηλιθιότητα. Δεν έχω κανένα όφελος, δεν καταλαβαίνω τη λογική αυτής της θεωρίας» είπε ο Ίντρις Έλμπα, που ίσως να απαντούσε στην Cardi B, αν και δεν την κατονόμασε. Η ράπερ δήλωσε ότι αρχίζει να πιστεύει πως κάποιοι πληρώνονται για να πουν ότι έχουν κορωνοϊό.

View this post on Instagram

TSR STAFF: Christina C! @cdelafresh ___ There are a lot of theories about the coronavirus circulating on the Internet and social media right now but #IdrisElba had to hop on IG Live to address one that he felt was directed at him. ___ Following he and his wife Sabrina Elba’s positive diagnoses for the coronavirus, Idris decided to fire back at claims that celebrities are being paid to lie about having the virus. ___ “This idea that someone like myself is gonna be paid to say ‘I’ve got coronavirus,’ that’s like absolute bulls**t,” Idris said. “Such stupidness and people wanna spread that as if it’s like news. That’s stupid...That’s the quickest way to get people sick.” ___ Idris also took the time to address what he called “test shaming,” saying he believed that all people should-click the link in our bio to read more.

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on


«Δεν πρόκειται για ταινία. Δεν είμαι ηθοποιός αυτήν τη στιγμή. Είμαι απλώς ένας άνθρωπος που τυχαίνει να είμαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Θέλω να καταλάβουν οι άνθρωποι ότι αυτό είναι αληθινό. Δεν αισθάνομαι προνομιούχος που έκανα ένα τεστ, γιατί στην πραγματικότητα είμαι θετικός στον κορωνοϊό» είπε ακόμη ο Ίντρις Έλμπα.

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ