Caroline Flack: «Αυτοκτόνησε» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας - Συντετριμμένος ο σύντροφός της

Caroline Flack: «Αυτοκτόνησε» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας - Συντετριμμένος ο σύντροφός της Facebook Twitter
Το φορτισμένο μήνυμα του συντρόφου της Caroline Flack στο Insagram - EPA
0

«Είχαμε κάτι ιδιαίτερο» ομολογεί σε ένα φορτισμένο, συγκινησιακά, «αντίο» προς την Caroline Flack, τη δημοφιλή Βρετανίδα παρουσιάστρια που πέθανε χθες σε ηλικία 40 χρόνων, ο σύντροφός της, Λιους Μπάρτον.

Η 40χρονη παρουσιάστρια βρέθηκε νεκρή, χθες Σάββατο, στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, με το δικηγόρο της οικογένειας να αποδίδει το θάνατό της σε αυτοκτονία. Όπως αναφέρει το πρακτορείο που την εκπροσωπούσε, η 40χρονη βρισκόταν «υπό τεράστια πίεση» από τη στιγμή που κατηγορήθηκε για επίθεση κατά του συντρόφου της, τον περασμένο Δεκέμβριο, κατηγορία που η ίδια είχε αρνηθεί. Επρόκειτο να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις αρχές του επόμενου μήνα.

Το ίδιο πρακτορείο επέκρινε την απόφαση των δικαστικών αρχών να ασκήσουν δίωξη εναντίον της σε μία «δίκη - σόου» και, μάλιστα, παρότι ο ίδιος ο σύντροφός της δεν υποστήριζε αυτή τη δίωξη.

«Δεδομένων των τραγικών συνθηκών, δεν θα προβούμε σε αυτή τη φάση σε σχόλιο επί των λεπτομερειών της υπόθεσης ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εισαγγελίας Αγγλίας και Ουαλίας. 

Η Flack είχε αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση έως την εκδίκαση της υπόθεσής της ενώ μέχρι τότε της είχε απαγορευτεί να έρθει σε επαφή με τον Μπάρτον.

«Η καρδιά μου ράγισε»

Ο ίδιος ο Λιούις Μπάρτον, τενίστας, την αποχαιρέτησε με μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας πως η καρδιά του έχει ραγίσει.

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω τον πόνο που νιώθω, το πόσο πολύ μου λείπεις. Ήξερα πως ένιωθες ασφαλής μαζί μου και πάντα έλεγες πως όταν ήσουν μαζί μου, δε σκεφτόσουν τίποτα άλλο. Κι αυτή τη φορά δεν μου επιτρεπόταν να είμαι μαζί σου. Διαρκώς αναρωτιέμαι.

Υπόσχομαι να είμαι η φωνή σου, μωρό μου, και να κάνω όλες τις ερωτήσεις που ήθελες και να πάρω όλες τις απαντήσεις. Τίποτα δε θα σε φέρει πίσω, όμως κάθε μέρα θα προσπαθώ να σε κάνω περήφανη. Σε αγαπώ με όλη μου την ψυχή».


Η Flack είχε συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο και της ασκήθηκε δίωξη για επίθεση κατά του 27χρονου συντρόφου της με ένα φωτιστικό στο σπίτι τους στο βόρειο Λονδίνο.

Ο θάνατός της πυροδότησε νέο γύρο επικρίσεων για το πώς αντιμετώπισε μερίδα των βρετανικών μέσων την υπόθεσή της. Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα του σκανδαλοθηρικού Τύπου - μεταξύ αυτών και η Sun - μόλις γνωστοποίησαν την είδηση του θανάτου της, έσπευσαν να εξαφανίσουν πρόσφατες αρνητικές ειδήσεις για εκείνη.

Με πληροφορίες από BBC/Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ αμφισβητεί την ιθαγένεια του Μαμντάνι και απειλεί να τον συλλάβει

Διεθνή / Νέα επίθεση Τραμπ σε Μαμντάνι: Αμφισβητεί την ιθαγένεια του και απειλεί να τον συλλάβει

Ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Υόρκης, πολιτογραφημένος πολίτης των ΗΠΑ, ήταν «παράνομα εδώ», στην προσπάθεια να προωθήσει ψευδείς θεωρίες συνωμοσίας για πολιτικούς αντιπάλους
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: «Ο Ερντογάν δεν είναι πλέον πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά αρχηγός χούντας»

Διεθνή / Τουρκία: «Ο Ερντογάν δεν είναι πλέον πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά αρχηγός χούντας»

Σφοδρή επίθεση στον Ερντογάν από τον Οζγκιούρ Οζέλ στη συγκέντρωση του κόμματος του μπροστά στο δημαρχείο της Κωνσταντινούπολης με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ημερών από τη σύλληψη του δημάρχου Εκρέμ Ιμάμογλου
LIFO NEWSROOM
Μεξικό: Γιος του «Τσάπο» συμφώνησε να ομολογήσει την ενοχή του στη δικαιοσύνη των ΗΠΑ

Διεθνή / Μεξικό: Γιος του «Τσάπο» συμφώνησε να ομολογήσει την ενοχή του στη δικαιοσύνη των ΗΠΑ

Ο Οβίδιο Γκουσμάν θεωρείτο ένας από τους τέσσερις γιους του του φυλακισμένου διαβόητου Mεξικανού βαρόνου των ναρκωτικών που ανέλαβαν να διοικήσουν φράξια του καρτέλ Σιναλόα
LIFO NEWSROOM