LIVE!

Μπιλ Μάρεϊ: Ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στο «Ghostbusters»

Μπιλ Μάρεϊ: Ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στο «Ghostbusters» Facebook Twitter
Ο Μπιλ Μάρεϊ ανακοίνωσε ότι θα παίξει στη νέα ταινία Ghostbusters (Πηγή φωτό EPA)
0

Ο Μπιλ Μάρεϊ επιβεβαίωσε αυτό που φημολογούνταν εδώ και καιρό: θα παίξει στη νέα ταινία «Ghostbusters».

Ο Μάρεϊ υπήρξε ένα από τα πρόσωπα- κλειδιά του αρχικού καστ της ταινίας, ως δρ. Πίτερ Βένκμαν. Τώρα, θα επιστρέψει στον ίδιο ρόλο, στο «Ghostbusters: Afterlife», που σκηνοθετεί ο Τζέισον Ρίτμαν, γιος του Ιβάν Ρίτμαν ο οποίος υπέγραψε τις αρχικές ταινίες. Ο Μάρεϊ είχε εμφανιστεί και στο ριμέικ του 2016, που είχε γυναικείο καστ, αλλά είχε υποδυθεί διαφορετικό χαρακτήρα.

«Το σενάριο είναι καλό. Έχει πολλά συναισθήματα. Με ενδιαφέρουσες ατάκες. Θα πιάσει», είπε στο Vanity Fair ο Μπιλ Μάρεϊ, ανακοινώνοντας ότι θα μετάσχει στην ταινία. Όπως ήταν ήδη γνωστό, οι συμπρωταγωνιστές του, Νταν Ακρόιντ και Έρνι Χάντσον επίσης επιστρέφουν ως δρ. Ρέι Σταντς και Γουίνστον Ζέντεμορ αντίστοιχα.


Ο Χάρολντ Ράμις, που έπαιζε τον δρ. Εγκον Σπένγκλερ και είχε γράψει το σενάριο των αρχικών ταινιών μαζί με τον Ακρόιντ, έφυγε από τη ζωή το 2014. «Είμαστε ένας μείον. Αυτό είναι το θέμα. Και αυτή είναι η ιστορία που θα πούμε», δήλωσε ο Μάρεϊ. Ηταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το καλοκαίρι.

Πολιτισμός
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕ

Πολιτισμός / Οκτώ στιγμές που ο νοτιοκορεάτικoς κινηματογράφος κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη

Η επιλογή του Park Chan-wook στην προεδρία της κριτικής επιτροπής αναδεικνύει την ηχηρή παρουσία της Νότιας Κορέας στο φεστιβάλ των Καννών και φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις ταινίες που ξεχώρισαν
THE LIFO TEAM
Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM