Ο Μάθιου Μακόναχι θέλει να κάνει προξενιό στην μητέρα του με τον πατέρα του Χιου Γκραντ

Ο Μάθιου Μακόναχι θέλει να κάνει προξενιό στην μητέρα του με τον πατέρα του Χιου Γκραντ Facebook Twitter
0

Πρόσφατα ο Μάθιου Μακόναχι είπε πως σκοπεύει να κάνει προξενιό στην μητέρα του με τον πατέρα του Χιου Γκραντ και χθες αποκάλυψε την συνέχεια.

Με αφορμή την προβολή της ταινίας «The Gentlemen» στη Νέα Υόρκη, δημοσιογράφος του ET Canada συνάντησε τους δυο ηθοποιούς, που έδωσαν νεότερα στοιχεία για την πορεία του «σχεδίου».

«Ο πατέρας του είναι 91 ετών, η μητέρα μου 88», αστειεύτηκε ο Μάθιου Μακόναχι. «Ναι, γιατί όχι; Την επόμενη εβδομάδα, υποτίθεται πως θα συναντηθούν και ενδεχομένως δεν θα τους δούμε για την υπόλοιπη νύχτα», σημείωσε ο ίδιος, με τον Χιου Γκραντ να προσθέτει πως το ραντεβού των γονιών τους θα ήταν «πολύ καυτό».

Σε περίπτωση δε, που δεν ευδοκιμήσει το συγκεκριμένο προξενιό, ο Μάθιου Μακόναχι λέει πως είναι ανοιχτός σε προτάσεις για την μητέρα του «αρκεί οι υποψήφιοι να είναι πάνω από 85 ετών».

Τον περασμένο μήνα, σε συνέντευξή τους στο Mashable, οι δυο ηθοποιοί είχαν κάνει για πρώτη φορά πλάκα σχετικά με μια πιθανή σχέση της μητέρας του Μακόναχι, Μέρι Καθλίν Μακκέιμπ και του πατέρα του Γκραντ, Τζέιμς.

Δείτε το βίντεο:

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

«Αισθάνομαι εξαιρετική τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για την απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για την τέταρτη ανανέωση της θητείας μου έως το 2029», αναφέρει σε δήλωσή του, ο Γιώργος Κουμεντάκης
THE LIFO TEAM
Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Πολιτισμός / Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο, τη μόδα και τη φιλοζωική δράση, ενώ παρά τις προσωπικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις, παραμένει μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του 20ού αιώνα
THE LIFO TEAM