Ο Κόλιν Φέρθ ανακοίνωσε το διαζύγιό του μετά από 22 χρόνια γάμου

Ο Κόλιν Φέρθ ανακοίνωσε το διαζύγιό του μετά από 22 χρόνια γάμου Facebook Twitter
0

Το διαζύγιο του ηθοποιού Κόλιν Φερθ μετά από 22 χρόνια γάμου με την Λίβια ανακοινώθηκε επισήμως.

Το Associated Press μεταδίδει πως ο βρετανός ηθοποιός Κόλιν Φερθ και η ιταλίδα παραγωγός Λίβια Τζουτζιόλι επιβεβαίωσαν τη φήμη του διαζυγίου, μέσω επίσημης δήλωσης του ατζέντη τους. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η δήλωση, το ζευγάρι διατηρεί καλή σχέση και αυτό είναι κάτι που δεν θα αλλάξει για χάρη των παιδιών τους.

Ο Φερθ και η Λίβια ζούσαν μεταξύ Ρώμης και Λονδίνου και μαζί απέκτησαν δύο γιους, τον Λούκα και τον Ματέο, οι οποίο γεννήθηκαν στην ιταλική πρωτεύουσα. Ο ατζέντης συμπλήρωσε πως δεν θα υπάρξει από καμία πλευρά περαιτέρω δήλωση για το διαζύγιο.

Για πολλούς, το διαζύγιο αυτό δεν ήταν έκπληξη και έρχεται ενώ πριν από μερικά χρόνια υπήρξε ακόμη ένας ανεπίσημος χωρισμός ο οποίος κλόνισε τα θεμέλια της σχέσης τους. Το 2018, και ενώ το ζευγάρι είχε επανενωθεί, η Λίβια παραδέχθηκε - αυτό που τα ταμπλοίντ υποστήριζαν - πως είχε μια σύντομη εξωσυζυγική σχέση με ιταλό δημοσιογράφο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM
Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Πολιτισμός / Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Από το "In the Mood for Love" μέχρι το "Get Out" και το "Mad Max: Fury Road", η λίστα που παρουσίασαν οι New York Times συγκεντρώνει τις πιο επιδραστικές ταινίες των τελευταίων 24 ετών, όπως τις ψήφισαν εκατοντάδες δημιουργοί, ηθοποιοί και κριτικοί σε όλο τον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Πολιτισμός / Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Ο «σκοτεινός μάγος της μόδας» ξεδιπλώνει την 30ή πορεία του με μια αναδρομική έκθεση που περιλαμβάνει από τα φθαρμένα υφάσματα μέχρι τα κοστούμια με βάτες τύπου Φρανκενστάιν και το γλυπτό που παρουσιάζει τον ίδιο να ουρεί
LIFO NEWSROOM