Η Μαρία Μενούνος θα κάνει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας: «Ίσως του χρόνου να έχουμε μικρές Μαρίες και Κέβιν»

Η Μαρία Μενούνος θα κάνει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας: «Ίσως του χρόνου να έχουμε μικρές Μαρίες και Κέβιν» Facebook Twitter
0

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε πως με τον σύζυγό της αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στον γάμο τους και να γίνουν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας. 

«Σήμερα, ο Κέβιν έστειλε επιτέλους τα χαρτιά στο πρακτορείο επειδή ήταν στο γραφείο μου, για τουλάχιστον δυο εβδομάδες», είπε η 41χρονη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λος Άντζελες.

Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός πως η μητέρα της, Λίτσα, πάσχει από γλοιοβλάστωμα στο τέταρτο στάδιο, μια θανατηφόρα μορφή καρκίνου. Παρόλο που η ίδια κάνει τα πάντα για να «παραμείνει ζεν μες στο χαμό», όπως λέει, προσπαθώντας να βρει τις κατάλληλες θεραπείες για την μητέρα της, αποφάσισε επίσης να μην βάλει στην ζωή της σε αναμονή. 

«Παρόλο που η μαμά μου είναι σε αυτήν την κατάσταση, ήθελα να κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Δεν θέλω να σταματήσω την ζωή. Γι' αυτό βρίσκομαι απόψε εδώ παρόλο που θα προτιμούσε να μείνω σπίτι και να κλαίω. Πρέπει να προχωράς μπροστά. Το μόνο πρόβλημα είναι πως η μητέρα μου χρειάζεται πολλή προσοχή, οπότε συμπλήρωσα τα χαρτιά και απλώς τα άφησα στο γραφείο μου. Οπότε σήμερα το πρωί, τα έβαλα στο γραφείο του Κέβιν και λέω, "Μπορείς να τα στείλεις; Πάμε να κάνουμε αυτά τα παιδιά!"...Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε μικρές Μαρίες και Κέβιν να τρέχουν τριγύρω», είπε η ίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mom and dad back from treatments in Mexico. Did moms hair and eyebrows and she said take a picture of me now that I’m beautiful. ☺️ so I did. 🙏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις

Η Μαρία Μενούνος, που επίσης εμφάνισε καρκίνο στον εγκέφαλο, είπε πως η νέα φιλοσοφία ζωής της είναι εμπνευσμένη από μια ατάκα στην ταινία Ρόκι, «Δεν έχει να κάνει με το πόσο δυνατά χτυπάς, έχει να κάνει με το πόσο δυνατά μπορεί να σε χτυπήσουν και εσύ να συνεχίσεις».

«Η ζωή θα συνεχίσει να μας χτυπάει. Έχει να κάνει με το πώς το διαχειρίζεσαι και πώς μπορείς να προχωρήσεις μπροστά με χάρη. Και αυτό προσπαθώ να κάνω κάθε μέρα. Δεν θα είναι τέλεια, θα υπάρχουν δύσκολες στιγμές, αλλά αυτή είναι η πηγή της δύναμής μου», εξήγησε η παρουσιάστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

There’s no place like home...right Maximus?? 😉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We made it to Friday!...And I made new friends 😂 Drop your fav animal emoji below 🐶⬇️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις


Σχετικά με την απόφασή τους να γίνουν γονείς μέσω παρένθετης μητρότητας, η Μαρία Μενούνος, που παντρεύτηκε τον Κέβιν Αντεργκάρο πριν από ένα χρόνο, είπε πως όταν «αποφασίσαμε να σφραγίσουμε την συμφωνία, ήταν σαν να μεγαλώσαμε λιγάκι».

«Και πραγματικά δεν θα το είχαμε κάνει ποτέ, αν δεν ήταν άρρωστη η μητέρα μου, αν εγώ δεν είχα περάσει όσα πέρασα. Οπότε χαίρομαι που το κάναμε επειδή έκανε όλα τα υπόλοιπα πιο ξεχωριστά. Νιώθω πως δέθηκα ακόμη πιο πολύ μαζί του, αν μπορεί να συμβεί αυτό», είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Last year we got married in Akovos, Greece. Wish we could do it again as it was a magical time. Happy anniversary boo (we have nye too 😝) love you with all my heart. Thank you for being my everything.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy meal anyone? 😝 what’s your favorite order-we love our quarter pounders . #casamigos #halloween

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η τέχνη της Ρωσίας είναι αίμα»: Οι Pussy Riot μπλόκαραν το ρωσικό περίπτερο στη Βενετία

Πολιτισμός / «Η τέχνη της Ρωσίας είναι αίμα»: Οι Pussy Riot μπλόκαραν το ρωσικό περίπτερο στη Βενετία

Οι Pussy Riot και η FEMEN διαδήλωσαν έξω από το ρωσικό περίπτερο της Μπιενάλε Βενετίας, καθυστερώντας την πρόσβαση για περίπου μισή ώρα. Η επιστροφή της Ρωσίας στη διοργάνωση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και ευρωπαϊκές πιέσεις.
THE LIFO TEAM
Σαρλότ Γκενσμπούρ, Έντγκαρ Ραμίρες και Άναμπελ Γουάλις σε σατιρική κωμωδία με φόντο την Αντίπαρο

Πολιτισμός / Πλούσιοι, φάρσες και χάος στην Αντίπαρο: Η νέα ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου μοιάζει με ελληνικό εφιάλτη πολυτελείας

Σε μια πολυτελή βίλα στην Αντίπαρο, οι ειδυλλιακές διακοπές μιας παρέας πλούσιων Βρετανών μετατρέπονται σε χάος, όταν μια φάρσα πάει θεαματικά στραβά. Το Oh, How Fun!, η νέα σατιρική κωμωδία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, θα παρουσιαστεί στο Marché du Film των Καννών, με πρωταγωνιστές τη Σαρλότ Γκενσμπούρ, τον Έντγκαρ Ραμίρες και την Άναμπελ Γουάλις.
THE LIFO TEAM
Η Ροσαλία μετατρέπει την pop αρένα σε όπερα, μπαλέτο και τελετουργία

Πολιτισμός / Η Ροσαλία αποθεώνεται από τις κριτικές για το Lux Tour στο Λονδίνο

Οι δύο sold out εμφανίσεις της Ροσαλία στο O2 του Λονδίνου προκάλεσαν ενθουσιώδεις κριτικές, με το Lux Tour να περιγράφεται ως ένα απαιτητικό, θεαματικό και ασυνήθιστα φιλόδοξο pop show που ενώνει όπερα, μπαλέτο, techno ένταση, θρησκευτική εικονογραφία και την κλίμακα μιας μεγάλης συναυλιακής υπερπαραγωγής.
THE LIFO TEAM
Τα όμορφα αγόρια του Hernan Bas ταξιδεύουν σαν να μην υπάρχει κόσμος

Πολιτισμός / Τα όμορφα αγόρια του Hernan Bas ταξιδεύουν σαν να μην υπάρχει κόσμος

Η έκθεση The Visitors ανοίγει στις 7 Μαΐου στο Ca' Pesaro της Βενετίας, με πάνω από 30 νέους πίνακες του Κουβανοαμερικανού καλλιτέχνη. Οι νεαροί άνδρες του Hernan Bas, όμορφοι, αμήχανοι και συχνά ενοχλητικοί, γίνονται η εικόνα μιας εποχής που αγγίζει τον κόσμο σαν τουριστικό προϊόν.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Οι Rolling Stones επιστρέφουν με νέο άλμπουμ και δεν μοιάζουν έτοιμοι να γίνουν μνημείο

Πολιτισμός / Οι Rolling Stones επιστρέφουν με νέο άλμπουμ και δεν μοιάζουν έτοιμοι να γίνουν μνημείο

Οι Rolling Stones παρουσίασαν στη Νέα Υόρκη το Foreign Tongues, το εικοστό πέμπτο στούντιο άλμπουμ τους, που κυκλοφορεί στις 10 Ιουλίου με 14 τραγούδια, νέο single, συμμετοχές από Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Στιβ Γουίνγουντ, Ρόμπερτ Σμιθ και Τσαντ Σμιθ, αλλά και υλικό με τον Τσάρλι Γουότς.
THE LIFO TEAM
Η πορφύρα των αυτοκρατόρων βρέθηκε σε ρωμαϊκά φέρετρα μωρών

Πολιτισμός / Η πορφύρα των αυτοκρατόρων βρέθηκε σε παιδικές ταφές στη ρωμαϊκή Γιορκ

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Γιορκ εντόπισαν ίχνη Τύριας πορφύρας και χρυσών νημάτων σε δύο παιδικές ταφές της ύστερης ρωμαϊκής περιόδου, ένα σπάνιο εύρημα που δείχνει πόση φροντίδα και δαπάνη μπορούσε να συνοδεύει ακόμη και τον θάνατο μικρών παιδιών.
THE LIFO TEAM
Η Αριάνα Ρόουζ Φίλιπ έγραψε ιστορία στο Met Gala: Η πρώτη χρήστρια αναπηρικού αμαξιδίου στον θεσμό

Πολιτισμός / Η Αριάνα Ρόουζ Φίλιπ έγραψε ιστορία στο Met Gala: Η πρώτη τρανς χρήστρια αναπηρικού αμαξιδίου στον θεσμό

Η Ααριάνα Ρόουζ Φίλιπ έγραψε ιστορία ως η πρώτη χρήστρια αναπηρικού αμαξιδίου που παρευρέθηκε στο Met Gala, φορώντας Collina Strada και λέγοντας στη Vogue ότι η μόδα πρέπει να βλέπει τα ανάπηρα άτομα όχι μόνο ως ακτιβιστές, αλλά ως μοντέλα, ταλέντα και δημιουργικές παρουσίες.
THE LIFO TEAM
Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Πολιτισμός / Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Tony, της ταινίας για τα νεανικά χρόνια του Άντονι Μπουρντέν, με τον Ντόμινικ Σέσα στον ρόλο του μελλοντικού σεφ, συγγραφέα και ταξιδευτή πριν από τη φήμη του Kitchen Confidential.
THE LIFO TEAM
Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπιο: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Πολιτισμός / Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπια: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Η έκθεση Gaza, the future has an ancient heart στη Fondazione Merz παρουσιάζει περισσότερα από 80 αρχαιολογικά αντικείμενα από τη Γάζα μαζί με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, αναδεικνύοντας την παλαιστινιακή πολιτιστική κληρονομιά ως ζωντανή μνήμη μέσα στον πόλεμο, τον εκτοπισμό και την απώλεια.
THE LIFO TEAM
Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Πολιτισμός / Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Η πρώτη εν ζωή γυναίκα καλλιτέχνιδα με ατομική έκθεση στις Gallerie dell’Accademia παρουσιάζει στις 6 Μαΐου το Transforming Energy στη Βενετία, ζητώντας από τους επισκέπτες να αφήσουν τα κινητά, να αγγίξουν τα έργα και να συμμετάσχουν σωματικά στην εμπειρία
THE LIFO TEAM