ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Κιμ Καρντάσιαν: Χαίρομαι που το Instagram θα αφαιρεί τα likes, αλλά εγώ ψυχικά νιώθω απόλυτα υγιής

Κιμ Καρντάσιαν: Χαίρομαι που το Instagram θα αφαιρεί τα likes, αλλά εγώ ψυχικά νιώθω απόλυτα υγιής Facebook Twitter
0

Η Κιμ Καρντάσιαν θεωρεί πως η απόφαση του Instagram να αφαιρέσει τα likes θα βελτιώσει την ψυχική υγεία των χρηστών. 

Η 36χρονη σταρ συμμετείχε στο DealBrook Conference των New York Times, όπου μίλησε για το νέο χαρακτηριστικό που δοκιμάζει το Instagram και το οποίο κρύβει από τους followers ενός χρήστη τα likes και τα view counts σε φωτογραφίες και βίντεο.

Στη δοκιμαστική φάση, οι ακόλουθοι δεν θα μπορούν να δουν τον αριθμό των likes, αλλά οι χρήστες θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες των ποστ τους.

«Σχετικά με την ψυχική υγεία, νομίζω πως η αφαίρεση των likes θα λειτουργήσει προς όφελος του κόσμου. Ξέρω πως η ομάδα του Instagram το έχει πάρει πολύ σοβαρά και αυτό με χαροποιεί», είπε η Κιμ Καρντάσιαν. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Fittings ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις


Παρόλο που παραδέχθηκε πως σε εκείνη τα Instagram likes δεν έχουν δημιουργήσει προβλήματα ψυχικής υγείας, θεωρεί πως το νέο χαρακτηριστικό θα βοηθήσει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα.

«Προσωπικά νιώθω απόλυτα δυνατή σε ψυχικό επίπεδο και έχω κόσμο με εμμονή για τα σχόλια, κάτι που βρίσκω εντελώς ανθυγιεινό. Ωστόσο αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν ένα από τα παιδιά μου ήταν φίλους μου [στο Instagram] και όχι τόσο ψυχολογικά ισορροπημένος, πόσο θα τον επηρέαζαν τα σχόλια;», συνέχισε. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My fave nude lipsticks @kkwbeauty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις


Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε επίσης για τις συχνές αναρτήσεις που κάνει στο Instagram και πώς έχει αλλάξει η οπτική της τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την ληστεία στο Παρίσι, τον Οκτώβριο του 2016.

«Είναι δύσκολο, και όταν μεγαλώνεις παιδιά, σκέφτεσαι την ώρα που περνάς στην οθόνη, στο τηλέφωνο, τι να δημοσιεύσεις και τι όχι. Παλιότερα ανέβαζα κάτι την στιγμή που γινόταν, συνεχίζω να θέλω ο κόσμος να νιώθει πως είναι μαζί μου σε αυτό το ταξίδι, αλλά πλέον ίσως τραβήξω κάποιο βίντεο και το ποστάρω μετά, που θα έχω φύγει από την τοποθεσία», συμπλήρωσε η 39χρονη σταρ και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Yesterday was such a huge victory for the Armenian people when the US House Of Representatives acknowledged the Armenian Genocide! This photo was taken of me and my children this month in Armenia 🇦🇲 by Jackie Nickerson

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM
Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM