ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

H αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Στο χειρουργείο λίγο πριν γεννήσει

H αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Στο χειρουργείο λίγο πριν γεννήσει Facebook Twitter
0

Μια φωτογραφία πραγματικό ντοκουμέντο από το πολύ προσωπικό οικογενειακό άλμπουμ της Αλίκης Βουγιουκλάκη, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στην μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη, δημοσίευσε στον λογαριασμό Aliki Vougiouklaki Official στο Instagram μία άγνωστη μέχρι τώρα φωτογραφία της ηθοποιού από το πολύτιμο αρχείο του.

H αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Στο χειρουργείο λίγο πριν γεννήσει Facebook Twitter

Στη φωτογραφία η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι φωτογραφημένη ενώ βρίσκεται αναίσθητη στο χειρουργικό κρεβάτι. Όπως αναφέρει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Μια φωτογραφία πραγματικό ντοκουμέντο από μια σπουδαία καλλιτέχνη που υπήρξε για μένα και μια σπουδαία Μάνα... Η μητέρα μου στις 4 Ιουνίου του 1969 ημέρα της γέννησης μου, στο χειρουργείο λίγο πριν την επέμβαση καισαρικής τομής». 

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM
Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM