Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον καρκίνο

Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον καρκίνο Facebook Twitter
1

Σε μία εξομολογητική συνέντευξη ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη, ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε, για τη θεραπεία, τις αντιδράσεις που συνάντησε όταν ξύρισε το κεφάλι του και αποκάλυψε ότι άργησε να μιλήσει για το ζήτημα που αντιμετωπίζει στους γονείς του και την αδελφή του.

«Πήγα έκανα κάποιες εξετάσεις, οι οποίες οδήγησαν σε κάποιες άλλες εξετάσεις και εκείνες σε κάποιες τρίτες εξετάσεις από τις οποίες διαγνώστηκα με λέμφωμα» ανέφερε φορτισμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης. «Πάντα με το μυαλό μου βάζω το κακό, οπότε το ένιωθα. Κάτι θα ακούσω πoυ δεν θα 'ναι πολύ βολικό. Όταν πήρα τα αποτελέσματα ήμουν μόνος. Το πρώτο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν πως πρέπει να δω τι θα κάνω, πώς θα πάει αυτό το πράγμα» είπε, ο ηθοποιός.

«Σαφώς υπήρχε πολύς φόβος, γιατί είναι ένα άγνωστο πεδίο πολύ. Είναι αλλιώς να το σκέφτεσαι και αλλιώς να πάσχεις. Έκανα προσπάθεια να κατεβάσω το φόβο, την αγωνία που ένιωθα και να γίνω περισσότερο πραγματιστής. Να συνειδητοποιήσω πως αυτό που είχα είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό διαχειρίσιμο», υπογράμμισε ο Αντίνοος Αλμπάνης. 

O δημοφιλής ηθοποιός κάλεσε όσος πάσχουν από καρκίνο να ακούν τους γιατρούς τους, να γνωρίζουν τι συμβαίνει στο σώμα του και να εμπιστεύονται όσους έχουν να πουν κάτι πραγματικά χρήσιμο και ουσιαστικό. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι κατά τις πρώτες μέρες έπεσε «με τα μούτρα στο ίντερνετ» ώσπου το κεφάλι του έγινε «πουρές». 

«Το να κάνω μία ανόητη διατριβή μέσα από το ίντερνετ δεν με βοηθάει σε τίποτα. Ίσα ίσα που με έκανε να πελαγώνω, να αγωνιώ και να φοβάμαι πιο πολύ», υπογράμμισε. 

Άργησα να το ανακοινώσω στην οικογένειά μου 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως άργησε να μιλήσει στην οικογένειά του για το θέμα που αντιμετωπίζει. «Ο μόνος που ήξερε ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο σκηνοθέτης μου. Είναι άγριο πολύ αυτό για τους γονείς». Στην ερώτηση αν τους είχε ανάγκη εκείνη τη στιγμή, ο Αντίνοος Αλμπάνης ανέφερε ότι είχε περισσότερο ανάγκη να πατήσει στα πόδια του και «να το τρέξει εκείνος». 

Τα αρνητικά μηνύματα για το ξυρισμένο κεφάλι


«Δέχθηκα και αρνητικά μηνύματα για το ξυρισμένο κεφάλι μου από ανθρώπους που δεν ήξεραν. Αυτή η απόφασή μου να μην αποσυρθώ γενικότερα , έπρεπε να περιφέρω μια καινούργια εικόνα στον κόσμο η οποία εικόνα δεν ήταν απαραίτητα αρεστή. Δέχθηκα χλευαστικά μηνύματα για το ξυρισμένο μου κεφάλι. Ένιωσα συμπόνοια για την κοπέλα που μου ευχήθηκε να πεθάνω. Υπήρχαν, όμως άνθρωποι που όταν δημοσιοποίησα την ασθένειά μου κάποιοι ταυτίστηκαν μαζί μου. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό για μένα» είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης. 

 
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι αντιδράσεις - Όλοι μιλάνε για τη συνέντευξη του Αντίνοου Αλμπάνη για τον καρκίνο
 
Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM
Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ένας άγνωστος Χ, από τον οποίο ξέρω μόνο τη φάτσα του και απολύτως τίποτα άλλο, ξυρίζει το κεφάλι του. Εμένα δε μου αρέσει αυτή η αλλαγή, οπότε τι κάνω;. Του εύχομαι να πεθάνει. (WTF????). Έχω την υποψία ότι δεν πάμε καθόλου καλά.