Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε «βρωμόστομη» την Κρίσι Τέιγκεν και η απάντησή της έγινε viral

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε «βρωμόστομη» την Κρίσι Τέιγκεν και η απάντησή της έγινε viral Facebook Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «βρωμόστομη» την σύζυγο του Τζον Λέτζεντ, Κρίσι Τέιγκεν, και η απάντησή της έγινε viral. 

Σε μια σειρά από μηνύματα στο Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος επιτέθηκε τόσο στον Τζον Λέτζεντ αλλά και στην Κρίσι Τέιγκεν, επειδή δεν του έδωσαν εύσημα που στηρίζει την μεταρρύθμιση των φυλακών.

Αποκαλώντας τον διάσημο τραγουδιστή «βαρετό», ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως δεν είδε κανέναν τους (σ.σ. από το ζευγάρι) «τριγύρω όταν χρειαζόμασταν βοήθεια για περάσουμε την μεταρρύθμιση».

«Ο μουσικός Τζον Λέτζεντ και η βρωμόστομη γυναίκα του λένε τώρα πόσο καλή είναι [σ.σ. η μεταρρύθμιση]- αλλά δεν τους είδα πουθενά τριγύρω όταν χρειαζόμασταν βοήθεια να την περάσουμε», έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Τραμπ.


Η απάντηση του διάσημου μοντέλου και influencer ήταν μια βρισιά, της οποίας το hashtag έγινε πολύ γρήγορα trend στα social media, με την ίδια να ευχαριστεί ειρωνικά τον Τραμπ που δεν την ανέφερε ονομαστικά στο μήνυμά του. 

Για την ιστορία, το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά διαμάχη μεταξύ τους, με τον Ντόναλντ Τραμπ να έχει μπλοκάρει στο παρελθόν την Κρίσι Τέιγκεν στο Twitter.


Βέβαια, όταν η απάντησή της άρχισε να αναπαράγεται ευρέως, τόσο η Κρίσι Τέιγκεν όσο και ο Τζον Λέτζεντ παρακάλεσαν τους θαυμαστές τους να μην την κάνουν retweet.

«Σας παρακαλώ, μην κάνετε trend αυτό το hashtag», έγραψε ο διάσημος τραγουδιστής, ενώ η σύζυγός του σχολίασε πως πρόκειται για δική της «διαμάχη» με τον Αμερικανό πρόεδρο.


Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ