ΗΠΑ: «Μελετούσε» αγγελτήρια θανάτου και έκλεβε σπίτια νεκρών & συγγενών την ώρα της κηδείας

ΗΠΑ: «Μελετούσε» αγγελτήρια θανάτου και έκλεβε σπίτια νεκρών & συγγενών την ώρα της κηδείας Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα από τις ΗΠΑ διάβαζε προσεχτικά τα αγγελτήρια θανάτου στις εφημερίδες και πραγματοποιούσε διαρρήξεις σε σπίτια νεκρών ή και συγγενών τους ενώ τελούνταν οι κηδείες.

Το κατηγορητήριο για την 28χρονη Λατόνια Στιούαρτ σχηματίσθηκε για έξι ληστείες σε οικίες «ακριβών» προαστίων της Νέας Υόρκης και η νέα γυναίκα παραπέμπεται τώρα σε δίκη. 


Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της κομητείας Ουέστσεστερ, στα βόρεια της αμερικανικής μεγαλούπολης, η Στιούαρτ ενημερωνόταν από τις αναγγελίες των κηδειών και τις νεκρολογίες, εντόπιζε τις κατοικίες των νεκρών και των συγγενών τους και έκανε διάρρηξη στα σπίτια τους ενώ εκείνοι παρακολουθούσαν τις εξόδιους ακολουθίες.

Σύντομα, οι αρχές αντιλήφθηκαν πως υπήρχε σύνδεση ανάμεσα στις ληστείες και τις κηδείες και, την 1η Μαΐου του 2018, έθεσαν υπό παρακολούθηση μια κατοικία της οποίας οι ιδιοκτήτες είχαν μεταβεί σε κοντινό κοιμητήριο για μια κηδεία. 

Η Στιούαρτ έκανε την εμφάνιση της, διέρρηξε την κατοικία και οι αστυνομικοί την ακολούθησαν και τη συνέλαβαν ενώ επέστρεφε στο σπίτι της. Στο αυτοκίνητό της εντόπισαν κοσμήματα και ένα σφυρί. Μάλιστα διαπίστωσαν έκπληκτοι πως η γυναίκα έπαιρνε και το μωρό της μαζί στις ληστείες, αφήνοντάς το στο καθισματάκι του, μέσα στο αυτοκίνητο. 


Λίγους μήνες νωρίτερα, η αστυνομία του Κέιπ Κοντ στη Μασαχουσέτη είχε συλλάβει τον περιβόητο «ληστή των κηδειών», ο οποίος έκλεβε τα σπίτια των χήρων ανήμερα της κηδείας των συζύγων τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κανονιοβολισμούς σε ολόκληρη τη Βρετανία η επέτειος ενός χρόνου από τη στέψη του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Με κανονιοβολισμούς σε ολόκληρη τη Βρετανία η επέτειος ενός χρόνου από τη στέψη του βασιλιά Κάρολου

Με κανονιοβολισμούς στο Λονδίνο, το Εδιμβούργο, το Κάρντιφ και το Γιορκ γιορτάστηκε η επέτειος ενός χρόνου από την στέψη του Βρετανού μονάρχη στις 6 Μαΐου του 2023
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM
Ράφα: Απομακρύνει αμάχους ο ισραηλινός στρατός - Φόβοι πως η επίθεση πλησιάζει

Διεθνή / Ράφα: Απομακρύνει αμάχους ο ισραηλινός στρατός - Φόβοι πως η επίθεση πλησιάζει

Το Ισραήλ φαίνεται πως προετοιμάζει την «ευρείας κλίμακας επίθεση» για την οποία απειλεί εδώ και καιρό - «Προσωρινή και περιορισμένης κλίμακας η επιχείρηση», διαβεβαιώνει ο στρατός
NEWSROOM